“Calendar girl 4: Oktober, november, december” af Audrey Carlan

Calendar girl 4

Originaltitel: Calendar girl vol. 4
Serie: Calendar girl
Forfatter: Audrey Carlan
Oversat af: Lars Bøgeholt Pedersen
Genre: Erotisk roman
Sider: 461
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 11. november 2016

DUO 6 stjerner

 

 

 

Så kom afslutningen på ’Calendar girl’ serien, som har taget mig med storm, og samtidig lært mig en masse omkring livet og hvor meget jeg har, at være taknemmelig for. En afslutning der sad lige i skabet og levede op til mine efterhånden tårnhøje forventninger.

streg

Resumé

Mia bliver castet til at være den nye stjerne på et TV-show i Califonien i oktober. Et drømmejob, som hun virkelig er glad for. I november tager hun til New York for at filme nogle indslag til fremtidige shows, inden hun tager videre til Dallas. Her fejrer hun Thanksgiving for første gang sammen med sin familie. December måned ender med at vække en masse gamle følelser, da hun bliver konfronteret med noget fra hendes fortid. Imens kæmper Wes på at komme ovenpå efter det traume, han har oplevet.

streg

Anmeldelse

Efter den måde som september måneden sluttede på, var jeg utrolig spændt på at finde ud af, hvordan Audrey Carlan ville afslutte historien om Mia og Wes, som det jo efterhånden er blevet. For hver bog jeg har læst af disse, er mine forventninger bare blevet højere og højere og det var utrolig fedt, at alle disse forventninger blev indfriet her til sidst, for det kunne seriøst ikke være en bedre slutning!

Det har været intet mindre end en fornøjelse at følge Mias rejse igennem disse bøger, som har beriget mig på så mange måder. Jeg har både lært noget om mig selv, men især november afsnittet rørte mig og gav mig tårer i øjnene. Dette afsnit handler især om at fortælle, hvad man er taknemmelig for, og det fik mig til at indse, hvor mange tak jeg selv er taknemmelig for at have.

På en eller anden måde formår disse bøger altså at redde en dag, hvor jeg enten er stresset eller bare har haft en dårlig dag, da jeg bare forsvinder ind i den verden Audrey Carlan har skabt. Hendes skrivestil er medrivende, og samtidig så virkelighedstro, at jeg nærmest kun skal læse en sætning, for at forsvinde ind i det univers.

Den måde hun har sat historien sammen på med måneder, fungerede bare rigtig godt, på trods af at den sluttede som den gjorde. Jeg var faktisk i tvivl om man kunne fortsætte historien med at være månedsopdelt, nu hvor Mia ikke er escortpige mere, men selv dét, kunne Audrey Carlan klare, så det ikke gik ind og ødelagde opbygningen af historien og den røde tråd, der har været til stede.

Jeg håber at se mere til hende i fremtiden, og vil helt klart holde øje med hende. Det ville i hvert fald være en stor skam, hvis vi ikke hører mere fra hende efter disse fantastiske bøger! Jeg havde den fornøjelse at møde hende til Bogforum, og det var bare fedt at finde ud af, at hun er den her hjertevarme kvinde med et kæmpe smil på læberne og bare helt igennem sød. Til sidst kan jeg kun opfordre andre at få læst disse bøger, hvis det ikke allerede er sket, og ellers glæde sig til at læse det sidste kapitel i ’Calendar girl’ serien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.