“Chanceløs” af Kristen Callihan

chanceløs

Original titel: The friend zone
Forfatter: Kristen Callihan
Genre: Ungdomsroman, erotik
Serie: Game on

Oversætter: Merete Rostrup Fleischer
Forlag: Flamingo

Sider: 350
Udgivelsesdato: 1. februar 2018

DUO 6 stjerner


 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Det var så dejligt, at vende tilbage til ’Game on’ universet og lære to nye karakterer at kende, som jeg ikke kunne undgå at holde af.

streg

Resumé

Da Gray låner sin bil ud til sin footballkammerat, stiller hans agent en bil til rådighed. En tyggegummi lyserød bil, som tilhører hans datter, der er på udveksling og eftersom Gray har brug for en bil, må han bare leve med det. Da han modtager en vred sms fra hende, hvor hun truer ham, hvis han ødelægger bilen, begynder et venskab at skabe form mellem dem.

streg

Anmeldelse

Jeg var helt vild med ’Sendt til tælling’ og ’Chanceløs’ var ikke en undtagelse. Gray er virkelig en interessant og sjov karakter at følge og komme tæt på, mens Ivy er en pige, som er 100 % sin egen. Jeg var helt vild med dem begge to, og synes de passede utroligt godt sammen. Der er masser af humor, sjofelheder og jokes mellem dem, og flere gange end jeg kan tælle, fik deres dialoger og beskeder mig til at grine.

’Chanceløs’ var hurtigt læst, hvilket skyldtes at jeg bare var helt opslugt af historien, og ville vide hvor vores karakterer ville ende henne. Ivy er skøn, fordi hun ikke forsøger at lave om på sig selv, selvom hun f.eks. ved at hun ikke er fremragende på et dansegulv, så stopper det hende ikke fra at give den max gas på gulvet, til stor underholdning for Gray og hans venner.

Gray er en virkelig betænksom fyr, som jeg blev lidt forelsket i. Da Ivy bliver syg, tager han sig af hende på en måde, som jeg håber min bedre halvdel vil gøre, når jeg møder ham. Han er sød, nede på jorden og virkelig fantastisk til at lave mad. Han er bare enhver piges drøm med hans omsorg og store hjerte. Han har dog nogle sår på sjælen, som han stadigvæk kæmper med, men som Ivy hjælper ham med.

Lige nu sidder jeg bare og hungrer efter at læse videre, da jeg er virkelig nysgerrig på den næste bog. Den vil komme til at handle om Dex og Ivy’s søster Fiona, og den er jeg bare virkelig spændt på. Kristen Callihan er helt sikkert en forfatter, jeg vil holde øje med i fremtiden, da jeg er helt vild med disse bøger!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *