“Dæmonerne fra dybet: Valkyrien og Sneuglen” af Pernille Kim Vørs

Dæmonerne fra dybet

Original titel: Valkyrien og Sneuglen
Forfatter: Pernille Kim Vørs
Serie: Dæmonerne fra dybet
Genre: Fantasy, erotisk
Sider: 473
Forlag: Forlaget drømmefangeren
Udgivelsesdato: 17. oktober 2017

5,5 DUO

 

 

 


Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret

Hold da op – et fedt og anderledes univers, som Pernille Kim Vørs har fået skabt. Jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig, og så skader det jo slet ikke, at den havde et vidunderligt smukt bogcover.

streg

Resumé

Gabriel deler sin krop med en blodtørstig dæmon, som ønsker at udslette menneskerne. En dag møder han Adeline, og alt som han kender begynder at ændre sig, da han finder ud af, at hans dæmon ikke kan leve uden hende. Adeline er nemlig en valkyrie og ikke hvilken som helst valkyrie. Men hun kender intet til monsteret inde i sig eller til den overnaturlige verden. Gabriel er overbevist om, at han kan hjælpe hende, men vil hun lade ham?

streg

Anmeldelse

Jeg har før læst Pernille Vørs’ erotiske kærlighedsromaner, som jeg har været rigtig vild med. Jeg kan rigtig godt lide hendes skrivestil og måden, hun får lukket os rigtig godt ind i personerne, vi møder i hendes bøger. Derfor glædede jeg mig også rigtig meget til at læse denne bog, da dette er noget helt nyt fra hende – nemlig et fantasy univers med dæmoner, valkyrier og vampyrer. Der var en masse spænding, vold og kampe, kærlighed og sex. Jeg synes det hele fungerede rigtig godt sammen, og var vild godt strikket sammen.

En ting som jeg synes var vildt godt, var dæmonerne og deres evner, som bliver rigtig godt beskrevet. Det var en god ting, at personlisten var i slutningen af bogen. Jeg læste den igennem, lige inden jeg begyndte at møde personerne, men ellers brugte jeg den faktisk ikke så meget, fordi jeg følte at beskrivelserne var rigtig gode, og hjalp mig meget til at navigere rundt i historien. Beskrivelserne var også rigtig gode, og var med til at give mig nogle farverige billeder af personernes dæmoner, og hvordan de reagerede.

Vi følger mange af de forskellige personer i løbet af historien, men selvfølgelig følger vi mest Adeline og Gabriel. Jeg kunne rigtig godt lide at følge Gabriel, fordi han bliver godt beskrevet, og jeg synes ikke, der var særlig meget vrøvl med ham. Han var meget ligefrem angående sine tanker og følelser, og det kan jeg godt lide. Jeg følte det var lidt noget andet med Adeline. Jeg har stor forståelse for, at hun er ny i verden ligesom læseren, men alligevel følte jeg, at hun bestemte sig for, at hun følte noget et tidspunkt, men kort tid efter ændrede hun sine tanker eller sine følelser.

Jeg er virkelig imponeret over forsiden af bogen. Den er så smuk og gennemført, at den bare skal opleves. For mig er der ingen tvivl om at ’Valkyrien og sneuglen’ var en spændende, interessant og fantastisk beskrevet kærlighedshistorie med et fedt univers. Jeg glæder mig helt vildt til at få lov til at læse videre i dette univers, hvor jeg virkelig håber, at vi får mange flere bøger, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan Pernille vil tage historien videre herfra. Jeg brænder efter at læse videre i serien.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *