“Dark Wild Night” af Christina Lauren

Dark Wild Night

Originaltitel: Dark Wild Night
Forfatter: Christina Lauren
Serie: Wild Seasons
Genre: Erotisk roman

Sider: 329
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 28. juni 2018
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Jeg havde ikke de høje forventninger til ’Dark Wild Night’, da Lola og Oliver aldrig rigtig var mit yndlingspar, men jeg syntes alligevel, at deres historie var vildt god.

streg

Resumé

Oliver og Lola er enige om, at det var en god idé, at de ikke fuldbyrdede deres ægteskab i Las Vegas. På den måde kan de nemlig få et virkelig godt venskab bygget op, som ikke er påvirket af sex-delen. Men i virkeligheden ønsker de begge at finde sammen, men er samtidig bange for, hvilke konsekvenser det vil få. Samtidig har Lola rigtig travlt med at overholde deadlines på hendes seneste tegneserieudgivelse, mens at hendes første tegneserie skal filmatiseres. Spørgsmålet er så bare, om de tør satse deres venskab for at blive kærester?

streg

Anmeldelse

Mine forventninger til ’Dark Wild Night’ var rigtig lave, og jeg havde faktisk ikke tænkt det helt vilde om den. Umiddelbart var Oliver og Lola bare ikke lige det par, der interesserede mig mest, af de tre der blev gift i Las Vegas, faktisk interesserede de mig mindst. Jeg synes dog, at Christina Lauren har fået lavet en rigtig god historie, som faktisk var hyggelig at læse.

Oliver og Lola er begge nørder, og går meget op i tegneserier. Oliver har sin egen butik, hvor han sælger og udstiller tegneserier og figurer fra den verden, mens Lola har skrevet og illustreret tegneserier siden hendes første teenager år. Lolas store drøm går dog i opfyldelse, da hun først får udgivet sin første tegneserie, hvorefter den sælger så godt, at det ender med, at den skal filmatiseres. For at sige det mildt, er hun både overvældet og lykkelig.

Imens hviler de følelser som Lola og Oliver har for hinanden i det usagte, da de begge er bange for at ødelægge deres venskab, og Lola har desuden så travlt, at det kan være svært at finde plads til en kæreste. Lola er på lidt af en rejse, fra at være lidt usikker i starten til hun til sidst begynder at tro på sig selv og hendes evner. Det var smukt at overvære.

Der er ikke lang ventetid på den næste i ’Wild season’ serien, og jeg glæder mig kun endnu mere, efter at have læst ’Dark Wild Night’, da den næste kommer til at handle om London, der er Lolas roommate i denne bog. Hun virker ret mystisk, så jeg er spændt på at få hendes historie. ’Wild season’ serien får stadig mine varmeste anbefalinger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *