“De 7 synder” af Katja L. Berger

De 7 synder

Original titel: De 7 synder
Forfatter: Katja L. Berger
Genre: Fantasy, ungdomsbog
Sider: 307
Forlag: Dreamlitt
Udkom: 22. september 2016

DUO stjerner 4

 

 

 

 

 

 

Jeg havde ikke de store forventninger til bogen, inden jeg startede og blev faktisk overrasket over hvor gennemtænkt universet og ikke mindst historien var, på en kreativ og sjov måde.

streg

Resumé

Før de 7 synder herskede guderne og menneskene levede i fred med elverne og dværgene. Men da de blev sluppet løs ændrede dette sig. Kane bliver hentet ind i en magisk verden af magikeren Aisha, som har brug for hans hjælp til at bekæmpe de 7 synder og den mørke konge. Men Kane finder hurtigt ud af, at det ikke altid er fjenden udefra som skal bekæmpes. Er han klar til at ofre alt, når det kommer til stykket?

streg

Anmeldelse

Da jeg først stiftede bekendtskab med ’De 7 synder’, blev jeg meget fanget af bagsideteksten. Jeg synes den lød rigtig spændende. Inden jeg gik i gang havde jeg faktisk ikke de store forventninger til bogen, og blev meget overrasket over universet i bogen. Jeg kunne godt lide at vi møder Kane i vores verden og derefter bliver introduceret til et univers med elvere og dværge i den anden verden. Jeg synes at forfatteren formår at få en god stemning ind i universet, så man nemt kan føle sig hjemme og som holder spændingen oppe.

Starten på bogen havde jeg det dog svært med. Jeg følte at det hele gik meget stærkt. Vi møder Kane, derefter møder vi Aisha. Og lige pludselige uden meget underen eller overtalelse, er Kane med på at forlade sin verden. For mig virkede dette bare ikke særlig realistisk. Derefter er introduktionen af den anden verden også meget hurtig, så jeg følte at starten var noget, som forfatteren gerne ville have skulle overstås, for der kom gang i historien.

Efter starten begyndte der så også at ske noget, og beskrivelserne blev bedre og føltes ikke længere, som noget der skulle overstås. Da Kane først gik i gang med at bekæmpe de 7 synder og komme længere og dybere ind i den anden verden, så kørte det bare derud af. Jeg synes der var en masse fart over feltet, efter at starten var overstået og som fortsatte helt til slutningen. Der er egentlig lidt af det hele i bogen: elvere, dværge, kampe og kærlighed. Jeg følte dog at Kane og Aishas kærlighed kom meget pludselig ind i billedet, men efterhånden som man lærte dem begge at kende, følte jeg at den fungerede bedre i løbet af bogen.

En ting ved ’De 7 synder’ som jeg rigtig godt kunne lide, var at Kane skal bekæmpe de 7 synder og den kreative og sjove måde, som han skal bekæmpe dem på. Jeg følte at det hele var meget gennemtænkt. Jeg kunne også rigtig godt lide slutningen i ’De 7 synder’. Det var også meget gennemtænkt og hele historien blev rundet af på en rigtig god måde. Jeg sad ikke tilbage med nogle spørgsmål, så det var egentlig dejligt. Alt i alt synes jeg at ’De 7 synder’ var meget god på grund af universet og hvor gennemtænkt historien var.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


1 thought on ““De 7 synder” af Katja L. Berger

  1. Pingback: De 7 synder af K. L. Berger | trolderier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *