“Delivery Man”Titel: Delivery Man
Genre: Komedie
Sprog: Engelsk
Skuespiller: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Udgivelsesdato: 2013
Selskab: Nordisk Film

DUO stjerner 3,5

 

 

 

 

“Delivery Man” er en anderledes, men sjov komedie, der bestemt giver seeren et smil på læben!


streg

Resumé 

Da David finder ud af hans kæreste er gravid, bliver han lykkelig. Han kan næsten ikke vente til at blive en far, selvom hans kæreste har brug for at bevis for, at han er ansvarlig nok til at være en far. Men så finder David ud af, at han i forvejen er far til 533 børn, da han i sin ungdom donerede sæd, for at tjene penge. Nu ønsker 142 af dem, at kende hans virkelig identitet.

streg

Anmeldelse

’Delivery Man’ er en klassisk ’feeling good’ film, og som seer blev jeg ikke ligefrem overrasket over filmen. Der var ikke noget specielt twist, eller noget der fik filmen til at skildre sig ud fra andre komedier – måske lige undtagen at hovedpersonen er far til 533 børn.

Filmen er sjov og underholdende, og mens jeg så den kedede jeg mig ikke, på trods af, man meget hurtigt gætter hvordan filmen ender.
Det er den perfekte film at se med vennerne, til en film aften, i hvert fald hvis man er vild med komedier, og hvis man har et åbent sind over for den lidt skæve historie.  

Når det så er sagt, skal det også lige siges, det er sådan en film man ser 1-2 gange og så heller ikke mere. Den er sjov men ikke den slags film man kan se igen og igen.

Jeg fortryder bestemt ikke at have set ’Delivery Man’, som flere gange gav mig et smil på læben. Hvis man trænger til at se en film med en lidt anderledes’ historie kan den i hvert fald anbefaledes.   

streg

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *