“Den du elsker at hade” af Emma Chase

Den du elsker at hade

Originaltitel: Tangled
Serie: Tangled
Forfatter: Emma Chase
Forlag: Turbine
Genre: Erotisk roman
Sider: 342
Oversat af: Dorthe Klyvø
Udgivelsesdato: 20. maj 2016

5,5 DUO

 

 

 

’Den du hader at elske’ gav mig et helt nyt perspektiv på den erotiske genre – et perspektiv, jeg var skeptisk overfor i starten, men som jeg faktisk blev en del klogere af.

streg

Resumé

Drew Evans er vant til at få alt, hvad han peger på. Han er lækker, succesfuld, ligefrem og ærlig, hvilket gør det let for ham at få en ny kvinde i byen hver lørdag. Til hverdag arbejder han i et af Manhattans bedste investeringsbanker sammen med hans venner – en bank, hans far blandt andet var med til at skifte. Han nyder livet og kunne ikke ønske sig en bedre tilværelse, i hvert fald indtil han møder firmaets nyansatte kandidat, Kate Brooks…

streg

Anmeldelse

Jeg havde faktisk glemt, at ’Den jeg hader at elske’ er fortalt fra en fyrs perspektiv, da jeg modtog bogen, så jeg var en anelse skeptisk, da jeg først gik i gang med at læse den. En skeptisk, som dog forsvandt, jo længere ind i bogen, jeg kom. Der var dog også en anden ting, som gjorde, at den skilte sig ud fra faktisk alle andre bøger, jeg har læst.

Vi hører historien fra Drews synsvinkel, men udover det, så fører han faktisk en samtale med læseren hele vejen igennem. Dette var lidt specielt og jeg skulle lige bruge lidt tid, til at vænne mig til det. Men det fungerede overraskende nok og gav ligesom bogen lidt ekstra, fordi han igennem bogen forklarer forskellige ting og giver råd til læseren. Derudover medførte det også, at jeg fik et særligt bånd til ham, da det føltes som om, at han snakkede med mig.

Selve historien kan dog godt minde lidt om alle de andre indenfor den erotiske genre, men hvor den alligevel har nogle få ting, som adskiller den fra de andre. Her er det især Drews ihærdighed, hans smartass attitude og sine rappe replikker, der skiller sig ud. Han er godt nok ærlig, må jeg sige!

Jeg kan faktisk rigtig godt lide Kate, hendes historie og den måde, at hun ikke bare lader sig kontrollere af andre. Hun vil frem i verdenen og det er der ingen, der skal forhindre hende i. Hun brænder virkelig sit arbejde og samtidig er hun ydmyg, og vil gerne hjælpe hendes mor, som har hjulet hende hele livet.

Det er utroligt imponerede, at det er en kvinde, der står bog denne bog, for det er ikke til at se nogen steder. Emma Chase må virkelig have foretaget noget research for at skrive denne historie fra Drews perspektiv, for der var slet ikke på noget tidspunkt i historien, hvor jeg tænkte, at det ikke passede sammen med en fyrs tankegang. Det er godt nok flot klaret af hende!

På trods af og netop på grund af min skeptisk, et anderledes perspektiv og samtalen mellem Drew og læseren, kan jeg ikke andet end at anbefale andre, der er til den erotiske genre, at tage et nærmere kig på ’Den du elsker at hade’. Den føles lidt som en ”one off af kind” indenfor denne genre, fordi synsvinklen er anderledes og fordi man bliver så tæt forbundet med Drew igennem samtalerne man har med ham.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *