“Den eneste ene” af Kiera Cass

Den eneste ene

Original titel: The One
Forfatter: Kiera Cass
Serie: The Selection
Genre: Ungdomsbog, serie
Oversat af: Sarah Feddersen Thomsen
Sider: 411
Forlag: Tellerup
Udkom: 14. maj 2015

DUO 6 stjerner

 

 

 

’Den eneste ene’ er lige så fantastisk som sine forgængere. Jeg lever mig fuldstændig ind i America, Maxon og Aspens verden, og den verden slår mig totalt ud af forbløffelse.

streg

Resumé

America har fået lov til at blive i udvælgelsen, men efter den seneste begivenhed er det på et hængende hår. Kongen ligger ikke fingre imellem, at han ønsker hende ud af udvælgelsen og langt væk fra Maxon. Han ser nemlig, hvordan hun påvirker landet, og derved er hun blevet en trussel. Det er dog ikke nemmere for America, jo tættere konkurrencen kommer til sit udløb, og Maxon skal træffe sit valg. Især når både Aspen og Kriss spøger imellem dem. Alt i mens oprørerne er kommet tættere på end aldrig før.

streg

Anmeldelse

Da jeg først fik bogen, turde jeg faktisk slet ikke gå i gang med den, fordi jeg bare var så spændt, men kunne heller ikke se, hvordan det nogensinde skulle kunne ende godt. Men jeg kunne selvfølgelige slet ikke lade være med at begynde at læse ’Den eneste ene’, fordi jeg simpelthen blev nødt til at læse om America og Maxon igen. Jeg har virkelig glædet mig til den tredje bog af ’The Selection’, og den lever helt bestemt op til mine forventninger. Den bringer bare masser af kærlighed, venskaber, spænding og sorg. ’Den eneste ene’ har lidt af det hele.

Jeg er fortsat helt vild med universet, som ’The Selection’ tager mig med til. Jeg kan virkelig godt lide idéen med konger, dronninger og smukke store kjoler. Jeg lever mig så godt ind i Americas verden, at jeg helt har lyst til at være der sammen med hende. Jeg kan rigtig godt lide America, fordi hun er viljestærk, modig og virkelig flink. Man får et virkelig godt indblik i hendes tanker, og den person som hun er beskrevet som, fik mig bare til at synes mere og mere om hende.

Siderne i ’Den eneste ene’ fløj bare afsted, fordi jeg simpelthen ikke kunne ligge den fra mig. Bogen var fyldt med spænding, og der var slet ikke et kedelig øjeblik i Americas liv i udvælgelsen. Jeg kan kun anbefale hele ’The Selection’-serien, hvis du ikke allerede har læst den, fordi jeg er ret sikker på, at du vil blive ligeså glad for universet og karaktererne, som jeg er gået hen og blevet. Jeg håber virkelig at man får lov til at høre mere til Americas liv i de næste bøger, da jeg slet ikke klar til at sige farvel til hende endnu.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


2 thoughts on ““Den eneste ene” af Kiera Cass

 1. Ejjjj glæder mig virkelig meget til at læse den! 😀 jeg elskede de to andre bøger i serien … Er dette egentlig den sidste bog?

  • Hej Pernille..

   De er også utroligt gode, jeg så meget frem til at læse ‘Den eneste ene’ så kan kun sige at du kan glæde dig..
   Jeg ved at hun har skrevet en fjerde bog i serien, som lige er udgivet på engelsk, så jeg krydser fingre for at det ikke er det sidste vi har hørt fra hende..

   Marie // De Unges Ord..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *