“Den pige jeg var” af Ginger Scott

Den pige jeg var

Original titel: The girl I was
Forfatter: Ginger Scott
Serie: McConnell brothers

Genre: Skønlitteratur
Oversat af: Mette wigh Tvermose
Sider: 382
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 23. november 2020

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Jeg havde store forventninger til denne bog, men jeg synes desværre historien blev en smule kedelig og langtrukken for min smag.

streg

Resumé

Paige Owens har altid været egoistisk, hjerteløs og været efter en bestemt type fyre. Og efter at hun har været tæt på at ødelægge forholdet til sin søster, satser hun nu alt for at hjælpe hende. Da hun møder den ældre fyr Houston, som er en klar modsætning til hende og de andre fyre, hun normalt dater, skal hun gøre op med sig selv, hvilken person hun ønsker at være: Den gamle Paige eller den nye Paige. Og er der overhovedet plads til Houston i hendes tilværelse og kan hun finde sig tilrette i hans?

streg

Anmeldelse

Jeg havde store forventninger til at denne bog, efter jeg havde læst nummer 2 i serien. Jeg glædede mig helt vildt til at få et indblik i Paige og finde ud af, hvordan tingene hang sammen og hvordan det hele fungerede for hende. Der var helt sikkert nogle ting, som var rigtig fede ved Paige og andre knap så meget. Ligeledes var der nogle rigtige gode elementer i handlingen, som virkelig fungerede og andre der haltede lidt. Så jeg må indrømme, at jeg blev en del skuffet.

Jeg var meget spændt på Paige, fordi man har allerede fået et indblik i hende igennem de første par bøger, hvor hun virkelig virker som en bitch undtagen i nogle få øjeblikke. Så det glædede jeg mig lidt til at finde ud af, om det var sådan det var eller om der lå noget andet bag. Jeg havde også ret svært ved at forstå, hvordan 2 søskende kunne have det sådan med hinanden. Det virkede meget urealistisk for mig desværre. I det hele taget havde jeg meget svært ved at forene mig med Paige som person, fordi jeg synes hun virkede usympatisk.

Der var nogle gode elementer i handlingen i form af College sæt-uppet, med en masse fester og fristelser for nogle med stoffer osv. Derefter var der kærlighed og det at have en fortid, som kan være meget sørgelig og som kan give nogle udfordringer, når kærligheden skal findes. Det er nogle ting, som gør bogen rigtig spændende og er med til at trække bogen helt vildt op. Men derudover synes jeg bare, at bogen blev ret langtrukken og en smule kedelig.

Jeg kunne meget godt lide, at Paige skal præstere at være prinsessen som klarer sig selv, fordi jeg synes det er et ret godt budskab at give om kvinder, at de ikke altid behøver en mand til at klare tingene. Hvilket lidt er en ongoing hændelse i løbet af hele bogen. Men samtidig synes jeg også at det er vigtigt at signalere, at man ikke skal klare alt selv hele tiden.

Som sagt er der nogle rigtig gode elementer i bogen, og jeg synes Houston var en sød fyr, måske en lille smule for sød – tænk at det kan ske, men ja en smule kedelig. Og Paige som jeg havde svært ved at finde ud af. Så samlet set blev jeg ret skuffet over bogen, måske fordi jeg havde ret høje forventninger, fordi bogen virkelig indeholder nogle gode elementer.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *