“Den rebelske lady” af Lisa Kleypas

Den rebelske lady

Originaltitel: Devil in the spring
Serie: Ravendel
Forfatter: Lisa Kleypas
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
Genre: Erotisk roman

Sider: 383
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 23. august 2018

DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

’Den rebelske lady’ var en ret morsom affære, og jeg nød den i fulde drag.

streg

Resumé

Pandora er meget anderledes end hendes tvillingesøster. Hun bryder sig ikke om selskabslivet, og er på ingen måde på jagt efter en mand. Hun ønsker i stedet at starte sin egen virksomhed med brætspil og være uafhængig, og have kontrol over sit eget liv og indkomst. Men da hun pludselig befinder sig i en penibel situation med Gabriel, tvinges hun ind i en forlovelse ingen af dem ønsker… i hvert fald ikke i starten.

streg

Anmeldelse

Det var så fedt at komme tilbage til Pandora, efter den måde som ’Lady Helens løfte’ endte på. Jeg blev ovenud begejstret over, at Lisa Kleypas to serier blev mixet sammen, da man møder nogle af karaktererne fra ’Wallflower’ serien, som jeg holder rigtig meget af. Derfor var det et utroligt dejligt gensyn. Denne handler om sønnen til Evangeline og Sebastian, som vi mødte i ’Vinterens løfte’.

Pandora er virkelig en underholdende karakter, da hun er så socialt akavet, at hun altid dummer sig ved fine selskaber. Derudover er hun bare ude for nogle uheldige og sjove situationer. Med den opvækst hende og hendes søster har, har de aldrig lært at begå sig i selskabslivet, eller hvordan man opfører sig som en rigtig lady. Derudover ønsker Pandora slet ikke at få en mand, da hun ikke vil afgive sin kontrol over sit liv, og gerne vil være forretningskvinde.

Derfor er det også lidt af et sjovt match med Gabriel, som er arving til et kæmpe gods, og en dag bliver hertug. Han har brug for at finde en kvinde, der kan finde ud af at drive en husholdning, og kan alle etiketter indenfor selskabslivet. Det må man mildest talt sige, at Pandora ikke er i stand til, og hun ønsker heller ikke at ændrer på, hvem hun er.

Det må også være svært i den tid at være kvinde, fordi man opgiver retten til rigtig mange ting, når man gifter sig. Der kan jeg virkelig godt følge Pandora, som ikke ønsker at overlade sin skæbne i en andens hænder. Jeg synes Lisa Kleypas er god til at beskrive forholdene dengang, og jeg bliver altid spundet ind i hendes verden og tilbage i tiden, når jeg læser hendes bøger.

Der er heldigvis kort tid til at den næste bog udkommer, og selvom jeg ikke havde forudset, hvem den ville handle om, så tror jeg alligevel, at der er lagt i kakkelovnen til endnu en fantastisk bog! Det er i hvert fald ikke nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at læse videre og komme tilbage i universet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *