“Den skjulte broder” af J. R. Ward

Den skjulte broder

Originaltitel: Lover Revealed
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 666
Udgivelsesdato: 14. november 2013
Oversat af: Louise Christiansen

DUO 6 stjerner

 

 

 

Ligegyldig hvilken karakterer disse bøger omhandler, er jeg dybt fascineret af dem. J. R. Ward skriver i et levende sprog, hvor scenerne udspiller sig i mit hoved, og alle detaljerne står lysende klare hos mig, og samtidig bliver jeg helt tryllebundet af historien og handlingen, og kan ikke ligge den fra mig, før jeg har læst sidste side!

streg

Resumé

Butch er blevet tilbudt at være sammen med Broderskabet, og tilbringe tiden sammen med vampyrerne, på trods af at han er et menneske. Alligevel føler han ikke, at hans liv giver mening, fordi han er så skrøbelig ved siden af vampyrerne, og derfor ikke må hjælpe dem med at bekæmpe elimineringsgruppen.

Samtidig er han forelsket i den aristokratiske hunvampyr, Marissa, som dog ikke vil kendes ved ham. Da han falder i vampyrdræbernes hænder ændres alt, og han bliver inficeret af Omegaens kræfter.

streg

Anmeldelse

’Den skjulte broder’ levede op til alle mine forventninger og lidt til. Jeg må indrømme, at Butch ikke er den karakter, som jeg har været allermest fascineret over, men J. R. Ward har virkelig formået at få mig til at holde af ham. Han bliver udsat for ikke så lidt igennem denne bog, og jeg kunne ikke undgå at føle den smerte han måtte igennem.

Samtidig blev der også plads til Marissa i mit hjerte, for endelig blev man lukket lidt om på hendes facade, og så hende for den vampyr hun er. Jeg kan virkelig godt lide hende, og jeg kunne heller ikke andet end håbe at Butch og Marissa ville få hinanden til sidst.

Jeg synes ’Den skjulte broder’ var endnu mere mørk og dyster end den forrige, fordi Omegaen er noget mere til stede i denne bog, og han er godt nok en uhyggelig satan. Jeg er helt vild med dette univers, som forfatteren har fået skabt, og en ting er i hvert fald sikkert – jeg skal læse hver eneste bog om ’The Black Dagger Brotherhood’.

Den næste i serien hedder ’Smertens søn’, og jeg glæder mig til endnu engang at fordybe mig i dette univers, og ligge den virkelige verden på hylden imens, for når jeg først får åbnet bogen, ligger jeg den ikke fra mig, før jeg er færdig. Så hvis du endnu ikke har været øjnene op for denne fantastiske vampyr/fantasy verden, kan jeg kun sige en ting: Hvad venter du på?

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *