“Den tiende trone” af Boris Hansen

Den tiende trone

Original titel: Den tiende trone
Serie: Panteon-sagaen

Forfatter: Boris Hansen
Genre: Fantasy
Sider: 651
Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 15. september 2018

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Tellerup for anmeldereksemplaret

Så kom afslutningen på Panteon-sagaen og den var fyldt med action og spænding, og indeholdt samtidig et fedt tvist.

streg

Resumé

Lucas træder ud af den skælvende verden med et formål om at redde sine venner og få Cassandra igennem Panteons prøve. Lucas og vennerne får en ny chance, og de er på jagt efter guderne og skal få dem tilbage til tronsalen. Det betyder, at de skal tilbage til Zonen og storbyen for at få dem med tilbage igen, men alt er slet ikke så enkelt, hverken at få dem tilbage eller når de først er kommet tilbage igen.

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig meget til at læse den sidste del af ’Panteon sagaen’, fordi jeg var meget spændt på, hvordan det hele skulle få ende. Jeg kunne fortsat rigtig godt lide universet i bogen og personerne, som vi stadig følger. Der var ikke så meget ændret der, og jeg er også stadig rigtig vild med, at vi får lov til at følge dem skiftevis, og derved får nogle forskellige vinkler med i bogen. Men det er selvfølgelig hovedpersonen, Lucas, som vi følger mest, og det fungerer rigtig godt.

Jeg var meget spændt på, hvordan denne lange rejse skulle slutte. Men allerførst skal der selvfølgelig ske noget action og nogle kampe, og det må man sige skete. Jeg følte ikke, at bogen stod stille på et eneste tidspunkt nogensinde, og det var måske for meget af det gode, men så alligevel ikke, fordi denne serie har jo alligevel været et par bøger undervejs, så selvfølgelige skulle den slutte af med et brag, og hold da op sikke et brag.

Jeg fik en overraskelse hen imod slutningen af bogen, da den havde et tvist, og jeg vil prøve ikke at spoile alt for meget, men jeg var vild med, at i det man tror at bogen snart er slut, starter det hele næsten forfra, og vi får et mere eventyr med personerne, som vi har flugt i noget tid, og det synes jeg faktisk var ret fedt, og jeg var vild med det. Jeg kunne rigtig godt lide forfatterens skivemåde og opbygning af handlingerne, hvorfor jeg glæder mig til at se, hvad vi får at se fra Boris Hansen i fremtiden.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *