“Der går altid et tog til New York” af Carey Heywood

Der går altid et tog til New York

Originaltitel: Fix me not
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Woodlake-serien
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 276
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 25. maj 2020

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Jeg har faktisk glædet mig til at læse ’Der går altid et tog til New York’, fordi jeg så godt kunne lide den første bog i denne serie. Udover en enkelt ting, levede den også op til mine forventninger.

streg

Resumé

Paige er netop vendt hjem til sin mor fra New York, efter hun mistede sit firma, sin kæreste og alle sine penge. Hun bor på sin mors sofa i Woodlake, hvor hun prøver at finde ud af, hvad hendes næste skridt skal være. Hendes drøm er at genoptage sin karriere som eventplanner, bare i Texas, hvor ingen kender hende. Men da hendes mor kommer til skade, bliver hendes drømme sat på pause, og imens må hun forsøge at få det bedste ud af ventetiden med at tjene nogle penge. Det fører til, at hun begynder at gøre rent for Asher, som hendes mor plejede at gøre, men det er dog langt fra, hvad hun har lyst til.

streg

Anmeldelse

’Der går altid et tog til New York’ levede op til mine forventninger, som jeg havde fået, efter at have læst den første bog i serien. Jeg synes virkelig, der var en god historie, om hvordan man rejser sig igen, efter at man er faldet og skal starte forfra og bygge sit liv op på ny. Her udvikler Paige sig utrolig meget, fra at have et lidt overfladisk liv, hvor penge og prestige er vigtigst, til at gå mere op i personlighed og hjertet.

Der var dog en ting, jeg aldrig rigtig synes, jeg fik opklaret, og det ærgrer mig lidt, da jeg faktisk var ret nysgerrig og uforstående overfor det. I perioder kunne jeg også blive lidt harm på Paiges vegne. Hendes mor er nemlig kæmpe fan af Asher, og det er i sådan en grad, at hendes egen datter virker til at komme i anden række, og det havde jeg det lidt svært med. Jeg ved ikke, om det skyldes, at hun ikke kunne lide, at hendes datter havde fået så meget succes i New York og derfor fremstod overfladisk eller hvad det kom af.

I hvert fald kunne jeg også mærke på Paige, hvor meget det gik hende på, og at det faktisk også påvirkede hende så meget, at hun automatisk fik et stramt syn på Asher, fordi han var den søn, som hendes mor aldrig fik. Jeg havde rigtig ondt over, at Paige blev behandlet sådan og ville egentlig gerne have haft mere viden om, om der lå en grund bagved.

Til gengæld kunne jeg rigtig godt lide Asher, og efter jeg lige havde fået et indblik i Paige, gik der heller ikke lang tid, før jeg også var på hendes side. Hun lader sig ikke lige slå ud af at skulle starte forfra på sit liv, selvom jeg kunne forestille mig, at det må være sindssygt hårdt! Men hun er ikke bange for at tage ved og arbejde hårdt for at få det, hun vil have. Jeg glæder mig til at læse næste bog i serien om disse modige kvinder, der kæmper for at få lavet om på deres liv og få en ny og bedre start på livet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *