“Det ender med os” af Colleen Hoover

Det ender med os

Original titel: It ends with us
Forfatter: Colleen Hoover
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 400
Oversat af: Dorte Andersson
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 30. maj 2017

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret

Jeg elsker bare Colleen Hoovers bøger. Hun skriver bare så pisse godt. ’Det ender med os’ var fyldt med kærlighed, forelskelse, mod og hårde valg. Den var fantastisk.

streg

Resumé

Lily forelsker sig hurtigt i den lækre neurokirurg Ryle, og det er næsten også for godt til at være sandt. Lily har ikke altid haft det let, men tingene begynder at vende for hende og hun er lykkelig. Dog er alting ikke så perfekt. som det ser ud til, og da Lilys barndomskæreste, Atlas, pludselig dukker op igen, trues alt hvad Lily og Ryle har fået bygget op sammen.

streg

Anmeldelse

Jeg glædede mig som et lille barn til ’Det ender med os’, og jeg kunne slet ikke vente med at gå i gang med den. Så jeg startede selvfølgelig med det samme. Jeg har læst et par af Colleens andre bøger og jeg var vilde med dem begge, på hver på deres måde. Jeg vil gerne give en hyldest til Colleen Hoover, fordi hold op hvor skriver hun bare godt. Hun er helt sikkert ved at blive en af mine yndlingsforfattere, fordi hun er fantastisk. Jeg har endnu ikke en favorit, men ’Det ender med os’ kommer helt sikkert også langt op af listen, fordi den havde utrolig meget dybde i sig, ligesom de andre af hendes bøger, jeg har læst.

Jeg blev virkelig ramt af handlingen i denne omgang, fordi jeg faktisk ikke lige havde set det komme, og det var super fedt. Jeg følte også, at forfatteren giver rigtig meget af sig selv i denne bog, som i mine øjne gjorde den endnu mere fantastisk. Jeg kunne rigtig godt lide plottet, genren, universet og især personerne. Jeg blev forelsket i alle personerne, og blev det rigtig hurtigt. Jeg kunne rigtig godt lide Lily, fordi hun var modig og en rigtig spændende karakter. Jeg blev også hurtigt forelsket i Ryle, også selvom der skete ting, som gjorde at jeg også afskyede ham, så mistede jeg aldrig mine følelser for ham igennem bogen.

Jeg kunne rigtig godt lide idéen med, at man ser en stor del af Lily og Altas fortid igennem en dagbog, som Lily har skrevet til Ellen DeGeneres. Det var virkelig opfindsomt og det fungerede rigtig godt. Den eneste ting, som jeg tænkte over en gang imellem, var at nogle gange havde jeg svært ved at følge og finde ud af, hvor lang tid der faktisk var gået mellem de vigtige ting som sker, og hvor meget vi springer, både i nutid og datid, men ellers fungerede alt virkelig godt i bogen og jeg ved 100 %, at det kommer til at være en bog, jeg vil læse igen.

Jeg kan uden tvivl anbefale, at man tager fat i ’Det ender med os’, fordi jeg synes at det var en hjerteskærende bog, som handlede om kærlighed og livets svære valg og udfordringer. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.