”Din for evigt” af J. R. Ward

din for evigt

Titel: Lover Eternal
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Forlag: Tellerup
Sider: 629
Udgivelsesdato: 15. marts 2012
Oversat af: Louise Christiansen

DUO 6 stjerner

 

 

 

Jeg fik smag for denne serie, efter at jeg fik den anbefalet af en veninde, som selv er helt væk i dette forholdsvise nye univers, og hvor er jeg glad for, at hun fik åbnet mine øjne for lige netop denne serie, fordi den nu er blandt mine yndlings.
 Læs hele anmeldelsen

streg

Resumé

Rhage er kendt for at være flot, og derfor har han fået tildelt kælenavnet, Hollywood. Men verden ser helt anderledes ud i Rhage’s indre. Han er nemlig blevet forbandet, og må derfor have sex med massevis af tilfældige kvinder, for at hans mørke side ikke skal bryde igennem overfladen.

Krigen hersker stadig mellem Black Dagger Broderskabet og Elimineringsgruppen, alt imens menneskekvinden Mary udkæmper sin egen personlige krig. Det sidste hun har brug for, er en kompliceret tilværelse, men da hun bliver rodet ind i vampyrverden, bliver hun tvunget til at leve under Rhages beskyttelse. 

streg

Anmeldelse

Endnu engang formår forfatteren, J. R. Ward, virkelig at holde spændingen fra første side til den sidste side er vendt! Sproget hun skriver i, er let at forstå og flyder rigtig godt, og der var slet ikke noget tidspunkt, hvor jeg blev nødt til at tage en pause, fordi sproget blev for kringlet.

Jeg åd mig simpelthen igennem bogen, og hvor må jeg indrømme – sikke et lækkert måltid mad, med både forret, hovedret og dessert. Og som om det ikke er nok, har hun da også lige sørget for en guide til sidst, over alle disse elementer vi møder i bogen, som vi ikke har hørt om før. Det satte jeg i hvert fald ufatteligt meget pris på!

Da jeg læste om Rhage i ’Vampyrkongen’ havde jeg delte meninger om ham, fordi han både virkede kold, snobbet og ligeglad, men samtidig oplevede jeg også en mere sårbar side af ham, som han dog sjælendt viser. I ’Din for evigt’ fik jeg knyttet stærke bånd til denne kriger, som har fået tildelt en forbandelse af Den Vise Jomfru. Han åbner sig virkelig op i denne bog, og viser sin sårbare side, selvom han kæmper med det, for netop at beskytte sig selv. Jeg er glad for at have stiftet et nært bekendtskab til ham nu, så jeg også bedre kan forstå hans tankegange.

’Din for evigt’ tog mig igennem hele følelsesregisteret. Jeg fik grædt, men så pludselig kunne jeg sidde og smile, hvorefter at jeg blev skræmt, og derefter lettet. Jeg kunne blive overrasket og bagefter lykkelig, og på intet tidspunkt kunne jeg regne ud, hvordan bogen ville ende. Hver gang jeg troede jeg næsten havde regnet den ud, og den bare lå en centimeter fra mig, kunne den pludselig tage en helt ny drejning, og så sad jeg der, og måtte læse endnu hurtigere, for at finde ud af, hvad der nu skete.

Den måde jeg blev introduceret for denne verden på, var fordi min veninde og kollega Mathilde, havde skrevet en anmeldelse af ’Vampyrkongen’ her på vores anmeldersite, og der gik ikke mange minutter efter at jeg læste hendes anmeldelse, til at jeg reserverede den på biblioteket.  Det har jeg, og kommer jeg aldrig nogensinde til at fortryde. Jeg kunne anbefale serien til alle (det skal dog siges, at der er en del sex med i denne serie), men jeg er selv blevet så glad for hele historien og dette nye vampyrunivers, så jeg synes, at andre også skal lukkes ind i denne verden. Jeg glæder mig til at læse de næste i serien i hvert fald.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *