“Dømt ude” af Elle Kennedy

Dømt ude

Originaltitel: The Score
Serie: Off-campus
Forfatter: Elle Kennedy
Forlag: Flamingo
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 357
Udgivelsesdato: 23. maj 2016
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

DUO 6 stjerner

 

 

 

Jeg har hungret efter at få fat i den næste bog i ’Off-campus’ serien, så da jeg fik den i hånden, gik der heller ikke mange minutter, før jeg var helt opslugt af historien.

streg

Resumé

Allie Hayes er netop blevet single, efter at have slået op med sin kæreste, som hun har været sammen med i tre år. Hendes ekskæreste er dog ikke til at komme væk fra, så da hun bliver tilbudt at overnatte i huset, som hendes veninders kærester har, tager hun imod det. Hvad hun ikke ved, er at det kun er playeren Dean, der er hjemme og selvom hun ikke mener, at trøstesex er det bedste for hende i situationen, vågner hun alligevel op dagen efter i hans seng – til hendes egen store fortrydelse.  

streg

Anmeldelse

Uh, hvor har jeg bare glædet mig til at komme tilbage til denne serie! Især efter at jeg læste en teaser på den og så hvem den handlede om. Og den levede heldigvis op til alle mine forventninger og lidt til! Det er fedt, at man ikke kan undgå at grine, af nogle af de ting, der sker i bogen, og så betyder det bare, at den er virkelig godt skrevet, når man ligefrem kan se scenen for sig.

Jeg var meget nysgerrig på Allies historie, selvom Dean var et endnu større mysterium for mig, inden jeg læste den. Allie har aldrig rigtig været single i en længere periode, hvilket var noget, jeg ikke kunne relatere til, men jeg kunne identificere mig med hende alligevel. Hun har mistet sin mor i en tidlig alder og i forhold til de kærester hun har haft, har hun aldrig nogen sinde ladet det påvirke sine drømme for fremtiden, hvilket jeg synes var super fedt!

Dean er faktisk en meget easygoing fyr, som er opvokset i en verden, hvor han aldrig har manglet noget, og aldrig oplevet de store sorger. Hans forældre er advokater og har rigelig af penge, ligesom det er tilfældet for hans bedsteforældre. Alligevel viser det sig, at han ikke er en snotforkælet fyr og han faktisk er klog, selvom det ikke er noget han skilter med. Jeg kunne godt lide, at han heller ikke følte sig mere værd end andre eller viste sin velfærd udadtil. Han ville gøre sig fortjent, til de ting han fik.

Jeg har et gæt til, hvem den næste bog kommer til at handle om, selvom der endnu ikke er blevet offentliggjort noget, men hvis min anelse holder stik, så kan jeg kun glæde mig, især efter den bombe ’Dømt ude’ efterlod. Især bliver det fedt, at lære disse to karakterer at kende, da det ikke er meget man kender til dem på nuværende tidspunkt.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *