“Dream Maker 3” af Audrey Carlan

Dream maker 3

Original titel: International Guy
Forfatter: Audrey Carlan
Genre: Kærlighedsbog, erotisk
Serie: Dream Maker
Oversat af: Randi Bjerre Høfring
Sider: 550
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 27. december 2019

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Den sidste bog i ’Dream Maker’ serien indbød på spænding og en rigtig fin afslutning på serien.

streg

Resumé

Parker og hans team er nu på farten igen. I denne omgang skal de til Washington D.C, hvor de skal løse en opgave for et kosmetikfirma, og her kommer deres moralske holdninger på prøve. I Madrid har en ung spansk sangerinde svært ved at leve i rampelyset og har brug for at komme ud af hendes skal, og der kommer særligt Skylers evner til sin ret. I Rio de Janeiro skal de finde en økonomisk bedrager i en familievirksomhed. Til sidst skal teamet til Los Angeles, hvor Parker skal optræde som dommer i et datingprogram. Her bliver han så overrasket af Skyler. Samtidig med deres opgaver har Skyler og Parker fortsat deres sikkerhedsproblemer, som skal løses, og de kommer i fare flere gange.

streg

Anmeldelse

Så blev det den sidste bog i serien, og jeg var meget spændt på, hvor vi ville ende henne med hensyn til Skyler og Parkers stalker. Nogle af ”episoderne” ender ret voldsomme, som gør, at man bliver nødt til at læse hurtigt videre for at finde ud af, hvad der er sket med de hovedpersoner, som man nu er begyndt at holde af. Der er god spænding over bogen, særligt når man tænker på vores hovedpersoners private forhold. Det er så helt sikkert også det, som holder bogen oppe.

Jeg synes, det er fint, at der er nogle opgaver, som teamet skal klare og derved kommer der lidt ekstra indhold i bogen, men nogle af opgaverne var også en smule kedelige. En anden ting, som jeg også var en smule træt af i bogen, var nok den overdrivelse på parrets kærlighed. Jeg synes virkelig, de skulle bekræfte hinanden pænt tit, at de elskede hinanden, og at de var klar på at tage nogle forskellige skridt i livet, og så blev den ene eller den anden nervøs over det og skulle bekræftes igen. Ligeledes synes jeg deres sex fyldte utroligt meget og til sidst på en irriterende måde.

Jeg kunne rigtig godt lide spændingen i bogen, fordi det nu er den sidste, og man skal finde ud af, hvem deres stalker er. Jeg havde godt gættet, hvordan tingene hang sammen, men jeg blev lidt overrasket over, hvorfor det skete, og det synes jeg egentligt var et ret godt tvist i historien. Men man kan sige at bogen indeholder mange ting, både kærlighed, mysterier, spænding, venskaber og forskellige perspektiver på opgaver som skal løses.

Jeg håber, at forfatteren holder sit ord på, at vi ikke er færdige med at høre fra de andre personer, som vi møder i bogen. Der var mange ufærdige forhold her i den sidste bog som jeg virkelig håber, vi kommer til at høre mere om. Det vil jeg helst sikkert være en læser til.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.