“Dronningespil” og “Kongekabale” af J. R. Ward

Brotherhood

Originaltitel: The King
Serie: The Black  Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 452 og 436
Udgivelsesdato: 15. januar 2019

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg elskede Beth og Wrath historie, som var indledningen til dette fantastiske univers, så jeg var ret vild med at komme tilbage og følge de to igen.

streg

Resumé

Beth højeste ønske er at få et barn med Wrath, og hun har derfor i al hemmelighed besluttet sig for at forsøge at fremskynde sin lystperiode ved at tilbringe tid med Layla, der venter et barn. Wrath er dog bange for at miste Beth og vil samtidig ikke belemre en ny generation med det, han har været igennem. Da Beth lystperiode indtræffer venter der sig dog en overraskelse.

Wrath kæmper med ansvaret ved at være konge, og alt det arbejde der følger med. Det gør det ikke lettere, at han er blind. Han ønsker at ændre på nogle af de ældgamle love, men mens han fokuserer på det, er fjender i gang med at planlægge et komplot imod ham, der vil sætte ham af tronen. Og våbnet de har fundet, der kan bruges imod ham, er hans elskede mage Beth.

streg

Anmeldelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har glædet mig helt sindssygt til at komme tilbage til Beth og Wrath. Jeg ville gerne tilbage og følge deres historie lidt igen, da de også er nogen af dem, der har størst betydning for mig i denne serie, fordi det var de to, der lukkede mig ind i dette fascinerende univers. Samtidig var tiden også kommet til, at de skulle tage et nyt skridt med deres forhold, og det var jeg spændt på at finde ud af, hvordan det ville gå.

I de her to bøger er vi også kommet endnu tættere på de to Skygger iAm og Trez, og jeg holder mere og mere af dem for hver bog. Det har vist sig, at de har et godt hjerte og nogle værdier, som jeg virkelig beundrer. Deres skæbner er meget forskelligt, og deres personligheder er begyndt at skinne meget igennem nu, så deres historie håber jeg også, at vi får lov til at få en større indblik i fremadrettet.

Der er også sket mere mellem Layla og Xcor, og det begynder virkelig at blive interessant nu. Mine følelser for Xcor har også ændret sig undervejs, men efterhånden som jeg er kommet dybere ind på ham, og i takt med at han har udviklet sig, er jeg begyndt at få lidt medfølelse med ham. Det her er også en historie, jeg ser frem til at følge nærmere.

Jeg går også lidt og venter på, hvornår bomben med John vil springe og gruer lidt for, hvad der vil ske og om det får nogle konsekvenser, når hans baggrund kommer frem i lyset. Det var virkelig fint, at vi fik et indblik i fortiden i de her to bøger, hvor vi følger Wraths mor og far, da de først mødte hinanden, og hvor vi hører om de kampe og problemer de havde. Jeg synes i hvert fald, at det var med til at forklare lidt mere omkring, hvorfor Wrath er som han er, og hvilken historie hans familie har.

Der var flere gange, hvor jeg ikke kunne undgå at grine lidt i nogle scener, og det var bare fedt, at der også var plads til humor i bøgerne. Jeg er endnu engang lidt blæst bagover over, hvor godt det her univers er bygget op, som forfatteren, J. R. Ward, har skabt. Selv når jeg er færdig med denne serie en gang om mange år, ved jeg, at det her er bøger, jeg kommer til at vende tilbage til senere i livet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.