“Du må aldrig glemme mig” af Mhairi McFarlane

du må aldrig glemme mig

Originaltitel: Don’t forget about me
Forfatter: Mhairi McFarlane
Oversat af: Kamilla Pontoppidan Haderup
Forlag: HarperCollins Nordic
Genre: Skønlitteratur
Sider: 391
Udgivelsesdato: 15. marts 2019

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg elskede ganske enkelt ’Du må ikke glemme mig’. Den havde alt det, jeg elsker ved en god bog.

streg

Resumé

Georgina Horspool har aldrig i sit liv haft en mere katastrofal dag. Først bliver hun fyret fra sit job på den værste restaurant i Sheffields, og bagefter finder hun sin komikerkæreste i gang med at kneppe hans personlige assistent. Hun bliver nødt til at slå op med ham og finde sig et nyt job i en fart. Da hun bliver ansat som bartender, finder hun pludselig ud af, at hendes nye chef er hendes store kærlighed fra skoletiden. Men netop som det ikke kan blive værre, begynder hendes eks komiker-kæreste at bruge detaljer fra deres forhold i sine stand-up shows… Hvad skal hun stille op med hele den redelighed?

streg

Anmeldelse

Jeg elskede ’Du må ikke glemme mig’ fra første til sidste side. Den havde bare alt det, som jeg elsker ved en god bog. Lige fra humor, venskab og kærlighed, til dramatik, sorg og heling. Den var tankevækkende, og handlede om en kvindes rejse og udvikling, som har så mange odds imod sig – selv sin egen familie. Den rørte mig virkelig og fik nogle tanker i gang om mit eget liv.

Hendes familie mener ikke rigtig, at hun er ansvarsfuld nok, og synes hun skulle se at blive voksen, fordi hun ikke har det ”rigtige” job. I deres hoved burde hun arbejde et andet sted end på en bar, og hun burde få styr på sin fremtid. Men det, at hun bliver presset på den måde, har præcis den modsatte virkning, netop fordi hun er glad for sit liv, som det er.

Hun har dog en søster, som hun undervejs også bliver tættere med, og det var skønt at følge den udvikling. Samtidig har hun også nogle veninder, som er der for hende og virkelig støtter hende. Der var en del sjove episoder med hendes ekskæreste, komikeren, som også fik mig til at krumme tæer over det, han udsætter hende for.

Jeg ved allerede nu, at ’Du må ikke glemme mig’ bliver en bog, jeg kommer til at læse igen. Den måde Georgina og Lucas kærlighedshistorie starter blev også fint flettet ind i handlingen, selvom vi det meste af tiden befinder os 12 år længere frem i tiden, hvor de begge er omkring de 30. Jeg nød også at følge med i deres rejse og håbede sådan på, at de ville få hinanden til sidst. Det her er en bog til de helt store kærlighedsfans, og som elsker at læse en helt igennem god bog!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *