Dystopia – Haunted House 2015

dystopia

Dystopias Haunted House er en oplevelse jeg sent vil glemme! Hvis du elsker gys og uhygge er dette helt sikkert en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

streg

Dystopia – Hanuted House

Fredag aften havde jeg sammen med en veninde begivet mig mod Vejle, for at prøve en tur i Dystopias Haunted House. Vi er begge to rigtig glade for gyserfilm – i hvert fald synes vi, de er sjove at se, selvom vi begge bliver hysterisk bange. Derfor virkede næste logiske skridt at blive en del af gyserfilmen.

Jeg havde aldrig nogensinde før været i et Haunted House, og jeg vidste derfor slet ikke, hvad jeg kunne forvente. Det eneste, jeg kendte til, det var, hvad jeg har set på film.

Da vi først havde fundet frem til hovedindgangen havde vi svært ved at komme ind, fordi en zombie-klovn stod og holdt “vagt” ved døren, og det var tydeligt, at vi ikke fik lov at komme ind uden lige også at få et mindre hjertestop med på vejen.

Efter at vi havde fået tjekket vores billetter og fået et nummer kunne vi sidde i venteområdet, til det blev vores tur. Her gik klovene rundt og sendte os kuldegys-givende-blikke, og hvis du ikke holdt godt øje, kunne de pludselig stå bag ved dig!

Alle skuespillerne taler engelsk på turen, hvilket for mig kun var med til at gøre det mere uhyggeligt. Klovene, der gik rundt i venteområdet, kom også med små forskellige kommentarer, hvis de fik øje på en som så bange ud. ”Don’t be afraid, I just want to play with you! Don’t you want to play with me?”. Så allerede inden turen var jeg ved at dø af stræk.

Min veninde måtte desværre hoppe fra inden turen begyndte, da hun kunne mærke, at det var lige en tand for meget for hende. Jeg fortsatte og koblede mig på en gruppe bestående af to andre piger (og mange tak til dem for at give mig lov!). Vi blev derefter ført afsted mod ’The Haunted House’.

Nu efter at være kommet ud af Haunted (i live) kan jeg kun give Dystopia kæmpe stor ros. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og det var i den grad fantastisk! Under hele den 30-minutters tur pumpede mit hjerte af sted, og jeg tror aldrig, jeg har oplevet sådan et adrenalin-rush før. Du ved aldrig, hvornår der hopper noget ud foran dig, eller hvornår nogen – eller noget – kommer løbende efter dig bagfra. Der er ikke sparret på effekter bestående af både lys, lyd, røg, og endda 3D! Jeg kan kun anbefale alle gyser-elskere at prøve dette, for det var bestemt en fredag aften værd.

Jeg var dog en smule uheldig ca. halvvejs på turen. Her blev de to andre piger og jeg mødt af to personer (hvor den ene truede med at spise os). Vi prøvede stille og roligt at komme forbi, men uden jeg havde set det, havde den ene sneget sig rundt bag mig, og min fod var så uheldig at hænge fast i hendes kappe, så da ham, der gerne ville spise mig, sprang frem i mod mig, faldt jeg lige ned på asfalten. Heldigt for mig havde jeg så meget adrenalin i blodet, at jeg ikke rigtig mærkede noget før efter Haunted var slut – og på trods af jeg faktisk slog mig en smule, synes jeg alligevel, det var fedt, at skuespillerne ikke brød karakter.

Inden man bliver sendt ud på turen, får man fortalt, hvad man skal gøre, hvis det på et tidspunkt bliver for meget for én. Der er hele tiden personale til at hjælpe, hvis du skulle have behov for at slutte turen før.

Selve Haunted er faktisk ret stor, og det var nogle gange lidt svært at orientere sig og se, hvor man skulle hen. Hvis du på et tidspunkt skulle blive helt lost, er der personale til at guide dig, og nogle af skuespillerne kan også finde på diskret at pege i den rigtige retning.

Så hvis du mangler en måde at fejre Halloween på, er det bare med at komme af sted til Vejle og ind i Haunted. Jeg kan kun give det mine bedste anbefalinger, og især skuespillerne gjorde det fantastisk. Jeg glæder mig i hvert fald allerede til næste år!

streg


Skre
vet af Mathilde Alfang

 


1 thought on “Dystopia – Haunted House 2015

  1. Pingback: VÆRS´GO HER ER DIT MARERIDT! – VINDER FUNDET! - DanmarkC TV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *