”Elverskud 3 – Skyggehævn” af Nicole Boyle Rødtnes

Elverskud 3

Titel: Elverskud 3 – Skyggehævn
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Serie: Elverskud

Udgivelsesdato: Novem-
ber 2014
Sidetal: 258
Forlag: Alvilda

 

DUO stjerner III

 

 

 

’Skyggehævn’ er sidste bind i trilogien om de fire søstre, og sikke en afslutning! Der sker så mange dramatiske ting i denne bog, og den levede fuldstændig op til forventningerne jeg havde, samtidig med at den holder det samme høje niveau, som i de foregående bøger.


streg

Resumé

Birke og Rosa beslutter sig for at rejse tilbage til deres by, før de overhovedet er kommet til elvernes verden. De ønsker at befri Kirse fra Åmanden, men det er lettere sagt end gjort, da han ikke ønsker at give hende fra sig uden kamp. Birke står også overfor en af de sværeste beslutninger, om hvorvidt hun skal fortælle Malte sandheden, nu hvor hun er tilbage igen. Kan Malte overhovedet accepterer at hun er elver, eller hun miste ham en gang for alle?

streg

Anmeldelse

Endnu engang formåede forfatteren, Nicole Boyle Rødtnes, at holde mig fængslet til bogen, og ikke mindst den eventyrlige historie, hun har skabt. Siderne vendte sig helt af sig selv, mens jeg blev spundet ind i elvernes hverdag, og ikke mindst de ting, som pigerne må gå igennem. Jeg identificerer mig mest med personen Birke, selvom jeg følte en masse medlidenhed og kærlighed til Birkes søster, Rosa, med alt det hun måtte igennem.

Birke har det rigtig svært, og har en masse ting, som hun hele tiden skal fikse, og bliver pålagt ufattelig meget ansvar. Jeg kunne næsten selv mærke hendes byrde på mine skuldre. Hun er blevet familiens og ikke mindst søstrenes overhoved, nu hvor både deres far og Azalea er rejst. Hun skal hjælpe Rosa, passe sin skole, finde ud af hvad hun skal gøre med Malte, mens Aske også helt tiden dukker op.

’Skyggehævn’ synes jeg, var en meget god afslutning på trilogien med pigerne, også fordi den efterlod mig med en tåre i øjenkrogen, og muligheden for at digte videre på historien. Slutningen tog dog en helt ny drejning, end jeg havde forventet, og det var super fedt at læse en bog, hvor jeg ikke kunne regne ud, hvad der ville ske på næste side. Jeg havde faktisk troet, at alting nok skulle ordne sig til sidst, og det endte med, at tingene var endnu mere forkludrede til sidst. Så fra min side, skal der kun lyde stor ros og en anbefaling om, at få læst denne serie. Jeg tvivler på, at du bliver skuffet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *