“En chance til” af Linda G

En chance til

Original titel: En chance til
Forfatter: Linda G
Forlag: Leatherbound
Genre: Erotisk roman
Sider: 116
Udgivelsesdato: 27. februar 2016

DUO 3

 

 

 

 

 

Jeg så frem til at læse ’En chance til’, som er Linda G’ debutbog. På trods af at den tit kunne føles kunstig og overfladisk, så kunne jeg godt lide indholdet.

streg

Resumé

Da Emma mistede sin mand for to år siden, troede hun aldrig hun skulle blive glad for en mand igen. Men da hun møder den lækre rigmand Daniel, åbner der sig pludselig en mulighed for, at hun kan blive lykkelig igen. Men de bærer begge to på en stor smerte, som kan ende med at knuse deres forhold, før det begynder.

streg

Anmeldelse

Den første bog jeg læste af Linda G var ’Koldblodig kærlighed’, og jeg kunne virkelig se en forskel fra den og så til ’En chance til’. Det var tydeligt at forfatteren har lært nogle ting mellem de to bøger, da ’En chance til’ tit føltes lidt kunstig for mig og fremstod lidt rodet.

Dette hang sammen med, at der var et skift i hvor man fik historien fra, men at det ikke var anført nogen steder, hvem man nu fik synsvinklen fra. Det gjorde det til tider svært, at finde ud af, hvor jeg befandt mig henne.

Jeg kunne egentlig meget godt lide historien, som handler om at Emma skal prøve at komme ovenpå igen efter at have mistet sin mand. Det udviklede sig dog alt for hurtigt efter min smag, med at hun gik fra at være usikker på, om hun ville lukke ham ind, til at hun lige pludselig elskede ham. Derudover kunne hendes usikkerhed til tider irritere mig, da hun handlede overilet på rigtig mange situationer.

Det er dog dejligt at se, at forfatteren har rykket sig siden ’En chance til’, så derfor er jeg også rimelig overbevist om, at hun med tider vil få gjort historierne endnu mere troværdige. Jeg vil i hvert fald holde øje med hende i fremtiden, da hun voksede så meget mellem de to bøger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *