“En del af os” af Amanda Maxlyn

En del af os

Original titel: What’s left of us
Forfatter: Amanda Maxlyn
Serie: What’s left of me
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 214
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 10. august 2018

DUO stjerner III

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

Det var en fornøjelse at læse ‘En del af os’, efter at have læst den første bog. Jeg kunne fortsat rigtig godt lide Aundrea og Parker.

streg

Resumé

Aundrea har fundet kærligheden i Parker. Hun har overlevet kræften, og er nu helt rask. Deres liv er helt komplet, bortset fra en ting. Både Aundrea og Parker har altid ønsket sig sin egen familie, men Aundrea har altid slået det ud af hovedet på grund af sin sygdom og på grund af den altoverskyggende frygt, som følger med, nemlig frygten for døden og frygten for at skulle forlade alle dem, man elsker allermest og efterlade dem alene. Parker er klar til at gøre Aundrea’s gamle drøm til virkelighed, men tør de?

streg

Anmeldelse

Det er ingen hemmelighed, at jeg var ret vild med ’Resten af mig’. Der var jeg helt vild med den barske sandhed, som lå bag Aundreas kamp for både sit liv, men også for sine følelser og kærligheden. Jeg elsker at vi fortsætter i lidt af den samme stil. I ’En del af os’ har Aundrea og Parker fået hinanden og er nu lykkeligt gift. Aundrea er helt raskmeldt, men hun har stadig sin hjertesygdom, der fortsat spøger over deres hoveder. Jeg kan godt lide, at vi fortsat får en del af den barske sandhed, som vi kom tæt på i den første bog. I starten var jeg lidt bange for, at det ville blive lidt for sukkersødt med deres kærlighed, men så skete der noget, som overraskede mig en lille smule, og det synes jeg var godt, fordi så var det ikke helt glemt.

Jeg kan meget godt lide både Parker og Aundrea og de andre personer, som vi får lov til at møde i ’En del af os’. Vi har bevæget os 3 år frem, og det synes jeg var meget godt, så vi kunne få lov til at bevæge os lidt videre i historien, nemlig det store spørgsmål om børn. For mange par er der mange spørgsmål forbundet med det, hvor en af de store er, om man har muligheden for at få dem. Dette er ikke muligt for dem, og derfor er de også hurtigt videre til at løse det med, hvordan man så kan få lov. Dette synes jeg var meget spændende at følge med i. Det blev dog en smule urealistisk for mig og der, hvor man virkelig kunne føle, at det var en sukkersød historie, i form af at jeg ikke tænker det er en let proces, uden at jeg egentlig selv ved meget om det område.

Jeg er stadig meget vild med forfatterens skrivemåde, hvilket også gør, at jeg fremover også gerne vil læse andre bøger af forfatteren, og samtidig kunne jeg også godt tænke mig at læse om nogle af de andre personer, som vi møder, særligt Andrea bedste veninde, som jeg tror kunne blive en god historie, men om dette kommer til at ske i fremtiden eller at historien allerede eksisterer, ved jeg faktisk ikke.

Grunden til at jeg godt kunne lide ’En del af os’ var helt sikkert følelsen, som jeg havde, da jeg fik lov til at læse videre i deres historie. Men jeg var dog slet ikke lige så højt oppe og ringe over denne, som den første bog, og det tror jeg simpelthen var fordi, at ’Resten af mig’ bare var fyldt med så mange intense følelser, og dette synes jeg, at vi kom lidt for let hen over ved denne bog. Men den er uden tvivl en bog, jeg vil anbefale at man læser, især for at få en afslutning på parrets smukke historie.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *