“En farlig handel” af Meredith Duran

en farlig handel

Originaltitel: Lady be good
Serie: Letsindighedens love
Forfatter: Meredith Duran
Oversat af: Lotte Follin
Forlag: Pretty Ink
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 374
Udgivelsesdato: 21. februar 2019

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

’En farlig handel’ var lige så god, som jeg havde håbet på!

streg

Resumé

Lilah Marshall er vokset op i den kriminelle verden, men forsøger at lægge sit liv om og blive den perfekte lady. Hun har kun en opgave tilbage for sin onkel, før hun kan helt slippe ud af sin kriminelle fortid. Hun arbejder som værtinde i Everleigh, som er Londons førende auktionshus, og det eneste hun skal gøre, er at finde nogle breve på kontoret, men da hun bliver taget på fersk gerning af viscount Christian Stratton må hun indgå en helt anden handel, for at få brevene tilbage og ikke få ødelagt sit gode opbygget ry.

streg

Anmeldelse

’En farlig handel’ var alt, hvad jeg havde håbet på og mere til. Jeg blev så opslugt at handlingen, at jeg endte med næsten at læse hele bogen i et stræk. Hvis jeg havde haft tiden til det, havde jeg nok læst den færdig, første gang jeg åbnede den, men i stedet fik jeg den læst færdig anden gang, jeg åbnede den, på trods af at det blev langt ude på natten, før jeg var færdig.

Jeg var helt vild med handlingen, historien og karaktererne. Faktisk kan jeg slet ikke sætte en finger på noget, som jeg ikke kunne lide, og det sker sjældent. Lige nu sidder jeg bare og længes efter at komme tilbage, men der går lige lidt tid, inden den næste bog udkommer. Men jeg er i hvert fald blevet overbevist nu, hvor dygtig en forfatter Meredith Duran er!

Der er fart på handlingen hele vejen igennem. Karaktererne var skønne at følge, og jeg endte også med at holde af dem begge. De har hver især deres eget at slås med og en bagage at bære rundt på, og der bliver også åbnet op for, hvem den næste bog kommer til at handle om, så derfor er jeg også så spændt på at læse videre, fordi historien slet ikke er slut her!

Jeg elsker bøger fra 1800-tallets England, fordi jeg synes den tid er interessant med de skikke, manerer og ikke mindst tøj, de gik med dengang. Hvordan humor og fornærmelser bliver gemt i sproget, men man alligevel kan læse og se det mellem linjerne. Jeg synes det er med til at give historie mere dybde og gøre samtaler mere interessante. Af samme grund bliver jeg også ved med at holde øje med, når der kommer flere bøger i denne genre, da jeg elsker at tilbringe tid i den verden.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *