“Et fristende væddemål” af Tessa Dare

Originaltitel: The Wallflower Wager
Forfatter: Tessa Dare
Serie: Lundefulde løfter
Forlag: Flamingo
Genre: Skønlitteratur, Romantik
Sider: 352
Udgivelsesdato: 17. juni 2021

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Den sidste bog pt. i Tessa Dares serie ‘Girl Meets Duke’.

streg

Bagsidetekst

Gabriel Duke er berygtet for sin forretningssans, og da han køber et fornemt, men faldefærdigt hus, øjner han en god forretning, især fordi den adelige nabo vil kunne friste købere. Eller det tænkte han, indtil han mødte selvsamme nabo, lady Penelope, og hendes betragtelige familie af herreløse dyr. Ja, hun er indtagende, men hvem vil bo ved siden af et dusin killinger, en odder og en rapkæftet papegøje?

Penelope har helt andre udfordringer. Hendes familie forlanger, at hun flytter ud på familiegodset, som det sømmer sig for en ugift kvinde – medmindre hun kan skaffe sig af med dyrene og finde en passende ægtemand. Det er ikke så nemt, når man foretrækker firbenet selskab, men måske kan hendes nye nabo hjælpe?

streg

Anmeldelse

Den sidste af Tessa Dare’s bøger i denne serie indtil videre. Jeg har været ret vild med serien indtil nu, og læste bogen ret hurtigt efter ’En uimodståelig udfordring’, så jeg havde mine forventninger højt oppe. Jeg havde indtil videre kun gode erfaringerne med Penelope som den evigt romantikker. Så det ville være spændende og se, hvordan hendes historie ville gå. Jeg blev bestemt heller ikke skuffet over handlingen og hovedpersonerne.

Som sagt kunne jeg godt lide Penelope, hun var sød og behagelig at følge. Hun gemte også på nogle ting, som jeg ikke havde forventet, og det synes jeg var meget fedt, at der kom et tvist i forhold til hendes fortid, og man derved fik et indblik i nogle af hendes livsvalg. Gabriel er en smule kold og kynisk i starten, men gradvist bliver der åbnet op for ham, og jeg ender med at kunne lide ham en hel del. Han er ikke min yndlings mandlige person i serien dog. Den rolle må falde til Ashbury fra den første bog.

Jeg kunne godt lide, at vi havde dyrene, som er Penelopes kærlighed, med i bogen og de forskellige sjove indslag de kunne bringe til historien. Samtidig var det også rigtig hyggeligt, at vi fik lov til at møde de andre personer, som vi har mødt tidligere, da de vil gøre alt for deres veninde. Det gav også nogle humoristiske indslag til historien.

Samlet set kunne jeg rigtig godt lide ’Et fristende væddemål’, fordi den har lidt af det hele, en god fortælling, gode hovedpersoner, kærlighed og et trist element med noget spænding. Jeg er spændt på og se, om vi kommer til at få mere fra forfatteren Tessa Dare, fordi så er jeg helt bestemt klar på dette også.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *