“Et uforglemmeligt frieri” af Julia Quinn

Et uforglemmeligt frieri

Originaltitel: To sir Philip with love
Forfatter: Julia Quinn
Serie: Familien Bridgerton
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 350
Oversat af: Lotte Follin
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 26. februar 2021

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Efter at have fulgt med i Eloise liv på sidelinjen, var det skønt endelig at få et bedre indblik i hendes liv.

streg

Resumé

Eloise og Sir Philip har udvekslet breve igennem et år, da han endelig finder modet til at fri til hende. Vel og mærke i et brev. Hun er 28 år, ugift og han tror, hun er desperat for at blive gift. Virkeligheden forholder sig dog anderledes, og da Eloise dukker op på Philips gods, stiller hun alvorligt spørgsmålstegn til hans frieri, for hvordan kan man blive gift, når man aldrig har mødt hinanden før?

streg

Anmeldelse

Eloise er en kvinde, der er meget sin egen, da hun ikke bare følger normen og bliver gift, ligesom alle andre unge kvinder. Hun vil have den store kærlighed og være forelsket, og vil hellere undvære end nøjes. Af netop den grund kunne jeg meget nemt relatere til hende, da jeg selv er af samme mening.

Sir Philip er virkelig på glatis, nu hvor han er enefar til et tvillingepar, som skræmmer de fleste væk fra godset. Han har heller ikke fortalt Eloise, at han har børn, så da hun dukker op, bliver hun mildest talt forundret. Philip har dog travlt med sit gartneri på godset, og børnene er derfor overladt meget til dem selv. Derfor har han brug for en kvinde, der kan være mor for børnene, sørge for godset og være en elsker til ham.

Der er utroligt mange humoristiske scener i bogen, og jeg græd af grin op til flere gange. Jeg kunne slet ikke styre det, da Julia Quinn beskriver scenerne så malende, at jeg kunne se det hele udfolde sig. Det var virkelig hylende morsomt, og det er længe siden jeg har grint så meget over en bog.

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at læse videre i det her univers, som jeg ellers frygtede ville blive lidt kedeligt, nu hvor lady Whistledown var blevet afsløret, men jeg blev virkelig positivt overrasket. Nu må næste bog gerne snart komme!

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *