“Farlig forførelse” af Linda G

Farlig forførelse

Original titel: Farlig forførelse
Forfatter: Linda G
Serie: Rå romance
Forlag: Leatherbound
Genre: Erotisk roman
Sider: 388
Udgivelsesdato: 1. september 2017

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Tak til Leatherbound for anmeldereksemplaret.

Jeg var lidt spændt på at finde ud af, om der var sket en udvikling fra ’Koldblodig kærlighed’ til ’Farlig forførelse’. På nogen områder, var det sket lidt, men alligevel mangler der lidt endnu…

streg

Resumé

Sanne og Rita ejer en tattooshop sammen, og Sanne er derfor vant til at tackle de lidt hårdere typer. Hendes far er vicepræsident i den lokale motorcykelbande, som hendes brødre også er tilhængere af. Men da hendes far på mystisk vis forsvinder, sætter Sanne alt ind på at finde ham. Før hun har set sig om, befinder hun sig i en situation, hvor hun ikke kan finde en udvej, og hun må nu sætte sin lid til at andre kan redde hende.

streg

Anmeldelse

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg læste den første bog i ’Rå romance’ serien, så jeg var spændt på at finde ud af, om jeg kunne mærke en udvikling fra forfatterens side, eftersom det nu er hendes tredje bog. På nogle måder, var der sket en forbedring, men der var stadig ting, som irriterede mig og gjorde at historien ikke hang ligeså godt sammen.

Stavefejlene er blevet væsentlig færre, jeg fandt kun nogle få stykker. Til gengæld synes jeg stadig ikke, at Linda G helt rammer rigtig, med de tanker og sætninger vores hovedperson Jake ytrer, men også fra de andre mandlige karakterer. Og det gør desværre, at jeg synes historien er mindre gennemført og virker en del urealistisk, på trods af at den virkelig spændende!

Jeg var dog virkelig vild med historien og den spænding, der var til stede gennem det meste af bogen. Det er rigtig godt fundet på, og passer rigtig godt ind i universet og virker faktisk meget troværdigt. Sanne er en pige, der gerne vil stå på egne ben, men er samtidig en af de mest usikre karakterer jeg nogen sinde har mødt. Hun faldt ikke helt i min smag med hendes personlighed.

Hvis du har læst ’Koldblodig kærlighed’ må du helt sikkert også læse ’Farlig forførelse’, der på trods af nogle irritationsmomenter, indeholder en nervepirrende og spændende historie, som fik siderne til at vende sig af sig selv.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *