“Før du forsvinder” på Clare Swatman

før du forsvinder

Original titel: Before you go
Forfatter: Clare Swatman
Oversat af: Jette Røssell

Genre: Kærlighedsroman
Sider: 290
Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 23. marts 2018

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

‘Før du forsvinder’ viste sig at være en sørgelig men kærlighedsfuld historie, som var virkelig hyggelig og hurtig at læse.

streg

Resumé

Zoe mister sin mand Ed i en ulykke, da han er på vej på arbejde en dag. Hun fortryder de ting, hun sagde til ham den morgen, og ville ønske hun kunne gøre det om, så sorgen måske vil være lettere at bære. Da hun slår hovedet en dag, vågner hun pludselig op mange år tidligere, tilbage til den dag, hvor hun mødte Ed første gang. Betyder det at hun har fået en ny chance og kan lave om på fortiden, og få sagt de ting, hun ikke fik sagt før det var for sent?

streg

Anmeldelse

Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til ’Før du forsvinder’, andet end jeg måske troede, at historien ikke ville give mig en wow oplevelse. Det viste sig også, at den mere bare var en hyggebog for mig, og den kom lige i rette tid for mig, da det lige var det, jeg trængte til. Selvom den indeholder en hjerteskærende kærlighedshistorie, blev jeg ikke så dybt involveret i den.

Den er både sørgelig, men også hjertevarm, da man følger Zoe’s rejse, fra da hun møder sin fremtidige mand første gang, til hun mister ham. Historien startede i nutiden, hvor man ikke ved meget om de karakterer man møder, men da Zoe så begynder sin rejse tilbage i tiden, begynder vi at lære Zoe og hendes omgangskreds at kende. Det var en rigtig fin måde at gøre det på.

Hun forsøger ihærdigt på, at ændrer fortiden undervejs op gennem årerne, men får alligevel ikke ændret så meget, som hun havde håbet på. I stedet forsøger hun at få det bedste ud af de dage, hun får i hendes fortid, om det så er med Ed, hendes bedste veninde eller hendes familie.

’Før du forsvinder’ er derfor en rigtig god bog, at gribe fat i, hvis man godt kan lide kærlighedshistorier, der dog er sørgelig, men som ender med at bringe et smil frem på læben til sidst. Jeg nød i hvert fald, at læse en hyggebog, hvor jeg ikke skulle tænke så meget over hver ting, der skete undervejs.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *