“Forbudte hemmeligheder” af Marina Anderson

forbudte hemmeligheder

Original titel: Dark Secrets
Forfatter: Marina Anderson
Oversat af: Peter Carstens

Genre: Erotisk roman
Sider: 208
Forlag: Turbulenz

Udgivelsesdato: 11. oktober 2018

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Tak til Turbulenz for anmeldereksemplaret.

Jeg har tidligere læst noget af Marina Anderson, så jeg var spændt på at finde ud af, hvordan ’Forbudte hemmeligheder’ ville være.

streg

Resumé

Den 23årige Harriet trænger til forandring i sit liv, og før hun har set sig om, har hun både brudt sin forlovelse og sagt sit job op. Hun ønsker, at der skal ske noget nyt med hendes liv, men hun ved ikke lige, hvad det er hun søger. Da hun får muligheden for at blive assistent for en berømt skuespillerinde, griber hun den, men tingene er ikke helt, hvad de ser ud til…

streg

Anmeldelse

Jeg kendte til Marina Anderson, inden jeg begyndte på ’Forbudte hemmeligheder’, så jeg havde en god idé om, hvilken type bog, dette ville være, da hendes handlinger kan være en smule grænseoverskridende, men det er også det, der gør hendes bøger specielle. Det synes jeg også helt bestemt var tilfældet med denne bog, som jeg i hvert fald lige måtte tygge lidt på.

Bogen tager nemlig nogle emner op, som kan være ret følsomme, og uden at afsløre for meget, er et af dem ret grotesk i den verden, vi lever i i dag. Det betyder dog også, at den har efterladt nogle spor hos mig og givet mig stof til eftertanke.

Jeg kunne virkelig godt lide Harriet, som tager et modigt valg med sit liv og vælger at få en frisk start på livet, da hun tænker, at der må være noget bedre i verdenen, end det hun havde før. Det beundrer jeg hende for, men henimod slutningen synes jeg hun tager lidt for let på en ret stor ting, og der mistede jeg desværre lidt for hende.

Harriets historie fortsætter i ’Forbudte lyster’, og jeg er spændt på, hvilken drejning Marina Anderson nu tager på historien. Jeg vil dog gerne gøre opmærksom på, at man skal være klar over, at disse bøger er til den stærkt erotiske side, og det er ikke er for alle – der er en god portion sex i og det kommer i mange former – så har jeg vist ikke afsløret for meget.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *