“Forbudte lyster” af Marina Anderson

Forbudte lyster

Original titel: Forbidden desires
Forfatter: Marina Anderson
Serie: Dark Secrets
Genr
e: Erotisk roman
Sider: 207
Forlag: Turbulenz

Udgivelsesdato: 11. oktober 2018

 

 

 

 

Tak til Turbulenz for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på at se, hvilken retning Marina Anderson ville tage os på i ’Forbudte lyster’, og igen blev det en lidt speciel læseoplevelse.

streg

Resumé

Harriet er blevet gift med Lewis, og på bryllupsrejsen tager de til England, men der er bare lige en ting, der er speciel ved denne tur. Lewis har inviteret et andet par med på rejsen, da han mangler nyt stof til efterfølgeren på den store filmsucces med Forbudte hemmeligheder. Men tingene går ikke helt, som han havde planlagt.

streg

Anmeldelse

Jeg havde ikke helt set den komme, at Lewis ville teste grænser af igen, når han endelig har fundet den, han elsker og ikke kan undvære. Det var lidt svært at forlige mig med tanken om det, da jeg ikke kan forstå, hvorfor han ønsker at tage chancen med at sabotere forholdet.

Der var flere gange, hvor alle de røde advarselsknapper gik i gang hos mig, men jeg måtte bare se på, og se hvordan det hele ville ende. Harriet er utrolig tålmodig og overbærende, og på nogen områder synes jeg slet ikke, at Lewis fortjener hende, da han presser hende ud i en situation, hun helst ville undgå. Det skal dog siges, at hun bliver klogere på sig selv, og hvad hun vil, så hun får alligevel noget ud af eksperimentet.

Jeg var ikke særlig begejstret for Harriets veninde, da hun bare bryder den største veninderegel der findes. Edmund er også en karakter, jeg har meget lidt til overs for. Til gengæld voksede Noella på mig, og hende endte jeg med godt at kunne lide, selvom hun virkede lidt overfladisk i starten.

Der er ligeså meget erotik og sex til stede i ’Forbudte lyster’ som i ’Forbudte hemmeligheder’, så det skal man lige være forberedt på med disse bøger. Umiddelbart tror jeg ikke, at det bliver nogle bøger, jeg kommer til at læse igen, men jeg vil alligevel gerne lige komplimentere de flotte forsider til sidst, da det var dem, der først fik mig lokket til at læse dem.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *