“Forkert kys” af Natalie Decker

forkert kys

Original titel: Right kiss wrong guy
Forfatter: Natalie Decker
Serie: Offsiders
Oversat af: Louise undberg Claesen
Genre: Ungdomsbog
Sider: 277
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 31. juli 2019

DUO stjerner 4

 

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Jeg var både spændt og nervøs, da jeg gik i gang med ’Forkert kys’, fordi jeg på den ene side glædede mig til at læse den, men samtidig var bange for, at den ville skuffe mig.

streg

Resumé

Julie Valentine står tilbage med et knust hjerte, da hun opdager sin kæreste, Mark, kysse en anden pige. Hun vælger at lukke sig inde og forbande alle mænd, men det er svært ikke at blive påvirket af, at hendes tvillingesøster har fundet sig en sød kæreste, og hendes mor har et datingfirma. Samtidig har skolen indført, at man kan give hinanden Valentines gaver i 14 dage op til Valentines Day.

Jared Black har altid haft et godt øje til Juliet, men har aldrig fået handlet på det. Nu har chancen for at vise det, men planen går ikke helt som han havde tænkt, og Juliet har svært ved at slippe sit had på alle fodbolddrenge. Kan hun slippe sin vrede og lægge fortiden bag sig, så hun kan finde den rigtige kærlighed?

streg

Anmeldelse

Jeg er altid lidt nervøs, når jeg skal læse en efterfølger til en bog, hvor jeg har været vild med den første. Der går altid en række tanker igennem mit hoved, om hvorvidt den kan leve op til mine forventninger, er historien god, kan jeg lide karaktererne osv. Jeg synes, at ’Forkert kys’ var god, selvom den dog ikke var helt oppe på samme niveau som ’Forkert nummer’.

Det skyldes primært den ene hovedperson, Juliet, som virkelig er hård ved Jared, og selv da hun gentagne gange får af vide, at hun har misforstået hvem Valentines gaverne er fra, bliver hun ved med stædigt at tro, at de er fra hendes ekskæreste. Derudover forbander hun alle fodboldfyrene, fordi en af dem sårer hende, og selvfølgelig er det naturligt, at hun vil beskytte sig selv, men jeg synes, det blev en smule for meget.

Jared kan jeg dog rigtig godt lide, og han gør virkelig noget godt for historien. Jeg kan godt lide, at han er så reel og sådan en god fyr, som han er, selvom det er tydeligt, at han kæmper på hjemmefronten med sin far, der har en masse forventninger, krav og regler for ham. Han har også utrolig stor tålmodighed med Juliet, og han finder sig i rigtig mange ting fra hendes side, hvilket måske ikke ville have gået i den virkelige verden. Men på den anden side har han haft et godt øje til hende i mange år, så måske kunne det godt være lidt realistisk.

Der bliver lagt op til en fortsættelse i denne serie, og den glæder jeg mig til at få fat i. Jeg tror, der er lagt op til drama igen, og det bliver helt sikkert spændende at følge med i Juliets veninde, Adaline, kærlighedsliv. Selvom ’Forkert kys’ ikke levede op til alle mine forventninger, var jeg alligevel godt underholdt, og det tog ikke lang til at læse den, så derfor synes jeg alligevel, at det var en skøn læseoplevelse.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *