“Forløst” af Maya Banks

Forløst

Original titel: Kept
Forfatter: Maya Banks
Serie: Enforcers
Genre: Erotisk
Oversætter: Lærke Pade
Sider: 288
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 13. oktober 2017

5,5 DUO

 

 

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret

Jeg glædede mig meget til at læse Silas’ historie, efter at have læst de andre bøger i ’Enforcers’ serien. Jeg havde fået mig et rigtig godt forhold til Silas, så jeg var spændt på kvinden, som kunne vinde hans hjerte. Jeg blev på ingen måde skuffet.

streg

Resumé

Drake Donovans partner Silas er overbevist om, at ingen kvinde ville kunne acceptere hans fortid eller hans behov for absolut kontrol. Dette ændrer sig dog, da han møder den unge og smukke violinist Haley. Han ser hende og ved med det samme, at hun skal være i hans liv på en eller anden måde. Haley har haft det hårdt efter hendes fars død. Det var hans sidste ønske, at hun gik videre med sin musik på musikkonservatoriet i New York – dette er dog svært, når man ingen penge eller tag over hovedet har. Silas tilbyder hende dog noget, som hun aldrig havde forestillet sig.

streg

Anmeldelse

Jeg har læst de andre bøger i serien, som omhandler Drake og Evangeline. Her får man et godt indtryk af Drakes ven og partner Silas. Han tilbringer meget tid sammen med Evangeline, og jeg begyndte at forelske mig i ham. Han er den meget stille og mystiske type, så jeg glædede mig meget til at komme endnu længere ind i hans sind, tanker og følelser. Jeg var også meget spændt på kvinden, som ville kunne vinde hans hjerte og leve op til hans krav, som jeg ville kunne forestille mig, at ham havde.

Jeg kan rigtig godt lide universet i Maya Banks bøger. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg rigtig godt kan lide Maya Banks bøger. Nogle gange minder de lidt om hinanden, eller har nogle elementer i sig som ligner hinanden. Selvom at jeg godt kunne regne plottet ud i bogen, så gjorde dette mig ikke noget, fordi for mig handlede det meget omkring personerne, vi får lov til at kende og holde af i bogen. Jeg kunne godt lide Haley lige med det samme. Hun havde haft det hårdt den sidste tid, og jeg kunne rigtig godt lide, at hendes personlighed skinnede så klart igennem.

Selvom hun møder Silas og forelsker sig i ham hovedkluds, så mister hun ikke sig selv eller bliver en tomhjernet gås. Hun har nogle rigtig gode tanker om deres forhold og nogle overvejelser, som giver rigtig god mening. Hun er heller ikke bange for at fortælle om sine meninger og tage en chance på det. Selvom at jeg godt kunne tænke mig til plottet i historien, skete der alligevel nogle ting, som gjorde at der var meget spænding til stede i bogen og dette gjorde, at jeg læste bogen rigtig hurtigt, fordi jeg måtte bare læse videre i handlingen.

Jeg elskede at vi kom tættere på Silas, og fandt ud af hans fortid og hvor meget han faktisk bar rundt på. Det blev ikke bare fejret under gulvtæppet, hvordan han har det og hvor meget behov for kontrol han har. Efter at jeg havde læst ’Forløst’, blev jeg nødt til at tjekke om der kom flere i denne serie, fordi jeg uden tvivl gerne vil læse mere om de andre fyre, som vi møder i bøgerne. Men dette ser ikke ud til at være tilfældet desværre. Jeg kunne godt lide de to første bøger i serien, men jeg må indrømme, at jeg var endnu mere vild med den sidste bog, så jeg synes bestemt, at du skal tage fat i Maya Banks bøger i serien ’The Enforcers’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *