“Forrådt” af Jana Oliver

Forrådt

Original titel: Forbidden
Forfatter: Jana
Oliver
Serie: The Demon Trappers 2
Genre: Fantasy
Oversat af: Sarah Feddersen Thomsen
Sider: 399
Forlag: Tellerup
Udkom: 29. oktober 2014

DUO stjerner III

 

 

 

’Forrådt’ forsætter hvor ’Fortabt’ slap. Den giver dig spænding, venskaber, kærlighed og ikke mindst en masse mysterier. ’Forrådt’ har det hele!

streg

Resumé

Katastrofen som ramte dæmonfangerne har sat sine spor, især for Riley. Hun sætter alle sine midler ind for at finde sin far, alt i mens hun prøver at udrede mysteriet omkring vievandet. Det viser sig dog hurtigt at være en svær opgave, når en stærk dæmon jager en. Dette er dog ikke det eneste Riley har at slås med, da Simon er begyndt at opføre sig mærkeligt efter katastrofen, Beck er endnu mere beskyttende end sædvandligt og til sidst er der den mystiske og lækre Ori, som altid står i hjørnet og er klar til at hjælpe. Og hjælp er nok det Riley allermest har brug for, for at finde rede i alle snorene.

streg

Anmeldelse

’Forrådt’ forsætter lige der hvor ’Fortabt’ slutter. Vi møder Riley lige efter katastrofen for dæmonfangerne er sket og Riley prøver at finde ud af hvad der er sket, samtidig med at hun arbejder med sorgen over at have mistet sin far igen. Igen elsker jeg virkelig genren og universet vi befinder os i. ’Forrådt’ har virkelig det hele. Vi møder mennesker, dæmoner, engle og himmel og helvede. Jana Oliver formår virkelig, at sammenfatte alle de forskellige væsner i universet på en virkelig god måde, da man virkelig kan forstå, hvordan det hele hænger sammen.

Jeg kunne virkelig godt lide personerne, som man møder i ’Forrådt’. Alle havde en rigtig vigtig rolle i bogen, og man holder af alle på hver deres måde. Mest af alt elskede jeg Riley. Man kan identificere sig med hende. Forfatteren formår at personliggøre Riley rigtig meget, ved at hendes tanker fremstår klart og tydeligt i bogen. Derudover er det nogle sjove tanker hun går rundt med, og derfor sidder jeg gerne med et smil, hver gang jeg hører Rileys lille sjove monolog i hendes hoved.

Historien indeholder utrolig meget venskab og kærlighed, selvom kærligheden i dette tilfælde fylder mest – også selvom Riley ikke rigtig ligger mærke til det. Der kører et lille firkantsdrama omkring 3 fyre, som er meget i Rileys liv. Beck, bonderøven som altid prøver at beskyttende hende. Simon, den søde og perfekte fyr for hende. Til sidst Ori, den lækre og mystiske fyr. Hvem kan Riley stole på, og er alt som det ser ud til at være?

Jeg er virkelig blevet fanget i Jana Olivers historie, omkring dæmonfangeren Riley, som bare gerne vil passe ind i samfundet, men som bare ikke helt får lov. Jeg glæder mig utrolig meget til, at se hvad der nu kommer til at ske, med både balancen mellem det gode og onde – og ikke mindst Rileys kærlighedsliv.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *