“Forsonet” af Jana Oliver

Forsonet

Original titel: Forgiven
Forfatter: Jana
Oliver
Serie: The Demon Trappers 3
Genre: Fantasy
Oversat af: Sarah Feddersen Thomsen
Sider: 460
Forlag: Tellerup
Udkom: 17. juni 2015

DUO stjerner III

 

 

 

En fantasy roman som giver dig lidt af det hele. Forsættelsen i ’The Demon Trappers’ følger igen Riley, som kæmper for at finde ud af alle mysterierne, og samtidig er forvirret omkring kærlighed.

streg

Resumé

Riley har endelig mødt sin far igen. Men problemerne og mysterierne forsætter med at dukke op. Ori bliver ved med at spøge i baggrunden og kræve hendes opmærksomhed. Hendes forhold med Beck forsætter turbulent. Dæmonjægerne er kommet til byen for at efterforske alle mysterierne, som foregår omkring Riley. Sammen med dem er der dukket en journalist op, som er interesseret i Beck. Problemerne med vievandet er stadig i omløb, og dæmonerne er blevet mere udspekuleret. Oveni alt dette har Riley stadig aftalen med himlen. Problemet er bare, hvordan stopper man Armageddon?

streg

Anmeldelse

Jeg var lige så vild med ’Forsonet’, som jeg har været med de to foregående bøger. Jeg elsker fortsat genren og universet og bogen skuffede mig på ingen måde. I ’Forsonet’ bliver vi også præsenteret for dæmonjægerne, som kommer fra Vatikanet med deres egne regler og måder at få tingene gjort på. Igen formår Jana Oliver virkelig at sammenfatte alle de forskellige væsner i universet, på en virkelig god måde, da man virkelig kan forstå, hvordan det hele hænger sammen. I denne bog synes jeg det var virkelig godt, at der forsat kommer nye væsner i universet, så serien på den måde bliver holdt til ilden.

’Forsonet’ indeholder utrolig meget venskab og kærlighed, ligesom de andre bøger i serien. Og man kan kun sige at der fortsætter med at være masser af kærlighed i ’Forsonet’. Mange af de fyre som vi har mødt i de andre bøger begynder at vise andre sider af sig selv, både gode og dårlige. Det får Riley til at overveje sine valg en ekstra gang.

’Forsonet’ indeholder en masse spænding og drama, som alle de andre bøger i serien. Jeg kedede sig ikke et eneste øjeblik i bogen, hvilket skyldtes at spændingen var så stor, og desuden er Riley bare en super sej karakter. Jeg er forsat utrolig vild med hende og hendes tanker, som giver en et godt indblik i hvem hun er. Hendes tanker og følelser er meget tydelige i bogen, og de fik tit et grin frem på mine læber.

Jeg er virkelig blevet fanget af Jana Olivers historie omkring dæmonfangeren Riley, som bare gerne vil passe ind i samfundet, men som ikke helt får lov. Jeg glæder mig utrolig meget til at se, hvad der nu kommer til at ske, med både balancen mellem det gode og onde – og ikke mindst Rileys kærlighedsliv, som minder mig om en rutsjebane i en forlystelsespark.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *