“Fra dette øjeblik” af Melanie Harlow

Fra dette øjeblik

Originaltitel: From this moment
Forfatter: Melanie Harlow
Oversat af: Dorthe Klyvø

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 326
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 30. juli 2020

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg måtte kæmpe en del med ’Fra dette øjeblik’, som tog ret lang tid at læse på trods af dens længde. Den indeholder dog en pointe, og generelt synes jeg også, den indeholdte en fin historie.

streg

Resumé

Det føles som at se et spøgelse, den første gang Hannah møder sin afdødes mands tvillingebror, Wes, der er flyttet hjem til hjembyen. Hun vil allerhelst undgå ham, da han minder hende så meget om den mand, hun har mistet for 18 måneder siden. Men da hun alligevel tillader ham at være en del af hendes og datteren, Abbys liv, finder hun ud af, at de har en stor forståelse for hinandens følelser. Da Hannah opdager, at hun er tiltrukket af Wes, føler hun sig splittet mellem at følge sit hjerte og de konsekvenser, der kan ske, hvis hun gør det.

streg

Anmeldelse

’Fra dette øjeblik’ blev en læseoplevelse, som jeg kæmpede meget med. Jeg kan dog ikke lige finde ud af, om det skyldes at min læselyst er minimal for tiden eller om det bare skyldes bogen. I hvert fald var der nogle ting, som jeg lige skulle mærke efter, hvordan jeg egentlig havde det med det. Her er det især hele problematikken omkring, at Hannah og Wes ender med at få følelser for hinanden.

Wes har dog altid haft følelser for Hannah, men fordi han er mere genert anlagt end hans tvillingebror var, fik han aldrig gjort noget ved det før det var for sent. Hannah har det meget turbulens med sine følelser og tiltrækning for Wes, og jeg synes hun skifter mening hele tiden. Jeg synes dog, hun ikke altid får tænkt sig om, og da det så samtidig påvirker datteren, blev det svært ikke at blive frustreret, når det gjorde datteren så forvirret.

Samtidig kan jeg dog godt forstå Hannah og Wes, fordi det også er svært at kæmpe imod kærligheden og Hannah egentlig gør sig nogle fornuftige overvejelser undervejs. Wes tumler også med sine tanker, fordi han nu endelig har mulighed for at få den kvinde, han altid har elsket. Men lidt ligesom Hannah var meget splittet i forhold til hendes og Wes, er jeg nok også lidt splittet med mine følelser for bogen, da jeg faktisk godt kunne lide den, fordi den er anderledes og egentlig også prøver at slå fast, at man ikke skal bekymre sig om sladder, men gøre det, der føles rigtigt for en selv.

Der er masser af romantik, humor og drama til stede, og du skal helt sikkert også læse denne, hvis du har læst de to foregående bøger. Karaktererne fra de bøger er også med i ’Fra dette øjeblik’, selvom det kun er meget lidt. Hele problematikken omkring deres forhold og bekymringerne for, hvordan familien vil reagere, virker egentlig meget virkelighedstro, og jeg synes kun det gav lidt kant til historien, at Wes’ mor var så dramatisk og havde svært ved at forstå, at hendes drenge ikke havde brug for hende på samme måde, som da de var børn.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *