“Frist mig i den blå time” af Lisa Kleypas

Frist mig i den blå time

Original titel: Tempt me at Twilight 
Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: Hathaway 
Genre: Historisk romance, erotik
Sider: 354
Oversat af: Signe Lyng
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 23. februar 2017

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret

En længe ventet fortsættelse i ’Hathaway’ serien, som jeg blev utrolig forelsket i. Den tog mig med storm med det samme, som Lisa Kleypas bøger plejer at gøre.

streg

Resumé

Poppy Hathaway bryder sig ikke meget om selskaber. Hun vil meget hellere leve et almindeligt og roligt liv på landet. Hun er forelsket i adelsønnen Michael Bayning, men Michaels familie er meget imod forbindelsen. Derfor trækker Michael sig modvilligt tilbage. Før Poppy får set sig om, står hun midt i en stor skandale og ser kun en udvej – hun må gifte sig med den smukke hotelejer Harry Rutledge. Men Harry er mystisk og har mange hemmeligheder, som får Poppy til at tænke over – hvem det er hun har giftet sig med?

streg

Anmeldelse

Da jeg modtog ’Frist mig i den blå time’ blev jeg utrolig glad. Jeg har altid så store forventninger til Lisa Kleypas bøger, fordi hun på intet tidspunkt har skuffet mig. En anden grund til at jeg også blev rigtig glad, er fordi det er rigtig flotte forsider og jeg synes bogen har en perfekt størrelse, som gør at jeg kan side med den i timevis, uden at blive træt af det. Jeg kunne tydelig mærke tidspunktet, hvor jeg vidste, at jeg var blevet fanget af bogen og ville elske den. Det skete faktisk utrolig hurtigt, allerede ved side 30, hvor man får lov til at høre Harry’s synpunkt første gang.

Jeg kunne rigtig godt lide at vi skiftede synspunkter. Jeg synes det fungerede rigtig godt og gjorde at jeg blev mere forelsket i historien. Poppy var jeg vild med, med det samme. Jeg havde stødt på hende før og er blevet forelsket i hele Hathaway familien. Harry var en overraskelse for mig. Jeg kunne virkelig godt lide hans personlighed. Den magtfulde, mystiske skurk. Jeg synes Lisa Kleypas er virkelig god til at få hendes skurke til at være loveable. Det fungerer bare fantastisk.

Som jeg har sagt tidligere, kan jeg virkelig godt lide denne her genre. Jeg kan så let leve mig ind i det hele og får nogle gange lysten til at leve den gang, på grund af ballerene og kjolerne, selvom jeg er sikker på, at jeg ville savne en masse fra vores tid. Genren i bøgeren er helt sikkert en faktor, som gør at jeg elsker bøgerne. Jeg kan helt sikkert varmt anbefale, at man tager fat i denne bog. Bøgerne kan læses som standalone, men også som en hel serie.

Jeg kan endnu ikke helt sige hvilken der er min favorit bog i serien, men jeg må sige at ’Frist mig i den blå time’ ligger i top 3. Jeg glæder mig meget til den næste bog i serien, som man fik en lille forsmag for, hvad den kommer til at handle om. Og til det kan jeg kun sige, at det bliver godt!

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *