“Gabriels betagelse” af Sylvain Reynard

Gabriels betagelse

Original titel: Gabriel’s Rapture
Forfatter: Sylvain Reynard
Genre: Erotisk roman
Serie: Gabriels inferno

Oversat af: Sabrina Glud
Forlag: Dreamlitt
Sider: 505
Udgivelsesdato: 16. april 2018

 

 


Tak til Dreamlitt for anmeldereksemplaret.

Jeg læste næsten ’Gabriels Betagelse’ i et hug, da siderne nærmest vendte sig af sig selv.

streg

Resumé

Gabriel og Julia har taget springet og befinder sig nu i et hemmeligt forhold, hvor han lærer Julie om kroppens sensuelle punkter og elskovens nydelse. Men netop som de skal til at nyde deres lykke, de endelig har fået, bliver den truet af besatte studerende, skolens akademikere og jaloux ekskærester. Kan deres kærlighed overleve de prøvelser, de bliver sat overfor?

streg

Anmeldelse

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg læste ’Gabriels Inferno’, så jeg havde faktisk glemt, hvordan den sluttede. Jeg fandt dog hurtigt ud af det, efter de første par kapitler i ’Gabriels Betagelse’, da den starter, lige der hvor den første slutter. Alligevel glædede jeg mig dog til at finde ud af, hvordan det skulle gå for Gabriel og Julia med deres forbudte forhold.

Jeg synes bestemt at ’Gabriels Betagelse’ levede op til alle mine forventninger, og jeg læste den næsten også i et hug. Den er virkelig velskrevet og siderne vendte sig nærmest af sig selv. Jeg var nysgerrig på at finde ud af, hvad for nogle kampe, Gabriel og Julia ville komme ud for, og der var en del! Det var dog nærmest obligatorisk, at der ville blive problemer, da deres forhold ikke startede på den bedste måde, og det ville nok få bagslag på et tidspunkt.

Julia har udviklet sig til at være en mere egenrådig kvinde, som ikke vil finde sig i hvad som helst, og en del af hendes naivitet er derfor også forsvundet, hvilket var forfriskende. Det er altid fedt at følge karakterernes udvikling, især når den er så tydelig og virker så ægte, som det var tilfældet her i ’Gabriels Betagelse’.

Gabriel er også på lidt af en rejse, og får bearbejdet noget af sin fortid, hvilket helt sikkert er sundt for ham, med de dæmoner han har båret rundt på i al den tid. Det er lidt frækt, at han er en professor, men det er dog ikke altid, at jeg lige forstår alt det Julia og ham deler, og de oplæg han holder, da han er Dante professor. Jeg har i hvert fald ikke selv sat mig så meget ind i Dantes værker, til altid at forstå det, men jeg synes forfatteren alligevel får det forklaret, så man som uvidende overfor Dantes værker stadig kan få et indtryk af, hvilke følelser de to har for hinanden.

Igen vil jeg gerne påpege, at disse bøger er til det voksne publikum, da sproget er sværere, og der desuden er en del sexscener, og derfor skal man nok være 19+, for at få det fylde ud af bogen. Men det er bestemt nogle bøger jeg kan anbefale, især hvis man ønsker et lidt tungere bog, som stadig er romantisk, og hvor der er mulighed for at grave dybere ind i historien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *