“Game of Thrones” sæson 7 på Blu-ray

Game of thrones

Original titel: Game of Thrones season 7
Serie: Game of Thrones 
Genre: Drama, serie, fantasy
Spilletid: 7 timer og 37 minutter
Skuespillere: Peter Dinklage, Lena Heady, Emilia Clarke og Kit Harington
Filmselskab: HBO

Udgivelsesdato: 11. december 2017

DUO 6 stjerner

Tak til HBO for anmeldereksemplaret.

En fantastisk serie, som man ikke kan lade være med at følge med i. Den indeholder lidt af det hele – Kærlighed, sex, blod, kampe, magtbegær og intriger.

streg

Resumé

Vinteren kommer. Jon prøver at få organiseret Nordens forsvar, og han ønsker at skabe alliancer med de andre magthavere, for at de overhovedet har en chance mod de farlige ’Undead’. Ligeledes er Daenerys på vej hjem, så hun kan indtage hendes retmæssige plads. Sam forsøger at tilpasse sig livet i Oldtown, hvor han hurtigt finder ud af, at det ikke er som han havde forventet det ville være. Arya er også endelig på vej hjem, og bliver forenet med hendes familie, imens hun har en plan for hævn i sigte.

streg

Anmeldelse

Jeg har altid været vild med ’Game of Thrones’. Helt fra den første sæson til nu. Jeg kan rigtig godt lide universet, som er blevet skabt. Der er en rigtig mange forskellige fede elementer i den, helt fra den gammeldags levemåde med konger og dronninger, til drager og zombier. Og serien formår at blande det hele på en god måde, så man ikke undrer sig over elementerne, som er til stede.

Mine yndlingspersoner i serien er uden tvivl Jon og Daenerys. Man har fulgt dem hele vejen, og selvom de tager beslutninger, som man muligvis ikke kan lide, så er de aldrig irriterende eller ondskabsfulde, som mange af de andre karakterer kan være til tider. Men jeg synes virkelig at alle er utrolig gode i deres roller, og lever sig rigtig godt ind i deres roller i universet. Lige nu kan man slet ikke forestille sig dem i andre roller end i ’Games of Thrones’, fordi de har spillet dem så længe.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se videre i serien, fordi den er virkelig fantastisk, og den havde selvfølgelig også en fed slutning, som bare gør, at man slet ikke kan vente med at se videre. Men jeg må sige, at jeg blev virkelig ked af det angående det, som sker med den ene drage, fordi den har man også fulgt, lige siden de blev født, så den kom man også helt til at holde af, fordi de bliver menneskeliggjort på grund af deres forhold til Daenerys.

Hvis man allerede har set ’Game of Thrones’, så ved man uden tvivl, at man skal se sæson 7 af denne vidunderlige serie. Men har man ikke set ’Game of Thrones’, så skal man gå i gang med sæson 1 med det samme. Det er en serie som har meget af det hele, kærlighed, venskaber, vold, kampe, magtbegær, sex og en masse intriger.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *