“Gemmeleg” af Sara Shepard

Gemmeleg

Original titel: Hide and Seek
Forfatter: Sara Shepard

Serie: The Lying Game
Genre: Ungdomsbog
Sider: 263
Forlag: Politikens forlag
Udkom: 12. december 2012

duo 4½

 

 

 

Kampen mod Suttons morder forsætter for de 2 tvillingesøster. ‘Gemmeleg’ er som sine forrige i serien fyldt med spænding, intriger og hemmeligheder.

streg

Resumé

Emma vil opklare hvem der har myrdet hendes tvillingesøster Sutton, så hun har overtaget Suttons liv. Listen over mistænkte er fortsat lang og Emma befinder sig stadig ved startlinjen. Hendes veninder har et alibi, men hvad med hendes familie?

Hendes søster hader hende, fordi hendes flamme er vild med Sutton og hendes far har sine egne hemmeligheder. Alt imens de får besøg af Suttons farmor. Kan Emma holde facaden og hvad med Emmas eget liv – hvordan skal hun kunne vende tilbage?

streg

Anmeldelse

’Gemmeleg’ fortsætter hvor ’Øjnene der ser’ slutter. Emma og Sutton har sine mistænkte, mens alt bliver vendt på hovedet og der kommer nye mistænkte på listen. ’Gemmeleg’ er bygget op, som de andre bøger i serien. Selvom jeg ved, at jeg ikke finder et svar før serien er ovre, så sidder jeg stadig spændt og følger med i alle de spor som Emma og Sutton finder. Bøgerne i serien ’The lying game’ er utrolig lette at læse. Man kan hurtig finde ud af hvilken persons tanker man hører om, når man lærer Emma og Sutton at kende.

Der er fortsat rigtig meget kærlighed med i bogen. Emma får lov at opleve kærligheden, samtidig med at Sutton må kigge på med sin ulykkelige kærlighed. Man kan virkelig føle med begge piger, fordi man får en god indsigt i deres tanker, i forhold til hvad de oplever. I ’Gemmeleg’ kommer der også en masse hemmeligheder på bordet om deres familie, som jeg følte ramte mig. Jeg følte virkelig med Emma, da hun må holde det hele hemmeligt, og jeg sad samtidig og håbede på, at hun snart fortæller hvem hun er til dem alle.

Jeg kan selvfølgelig ikke ligge serien fra mig nu, fordi jeg endnu ikke ved hvem der er morderen til Sutton. Sådan er jeg som person, hvis spændingen stadig er til stede, bliver jeg nødt til at finde svaret. Hvis du har det som mig, kan jeg helt sikkert også anbefale ’Gemmeleg’ i serien ’The lying game’, som er fyldt med spænding, hemmeligheder og kærlighed.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *