“Gilmore Girls: A Year in the Life” på DVD

gilmore girls

Original titel: Gilmore girl: A Year in the Life
Genre: Komdie
Spilletid: 5 timer og 53 minutter
Skuespillere: Alexis Bledel, Lauren Graham og Kelly Bishop
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelse: 30. november 2017

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg er virkelig stor ’Gilmore Girls’ fan, så jeg var helt oppe at køre, da jeg fandt ud af, at de genoptog serien! Heldigvis er den stadig ligeså god, selvom den er lavet på en anderledes måde, og det er nogle år siden, vi sidste sagde farvel til Rory og Lorelai.


streg

Resumé

Lorelai driver stadig Dragonfly Inn, mens Rory forsøger at finde fodfæste indenfor journalistikkens verden. Men det er slet ikke så let, heller ikke selvom man har virkelig gode anbefalinger og karakterer. Da en chance åbner sig i Stars Hollow, beslutter hun sig derfor at springe til. Alligevel er det svært at klarer sig i den voksne verden, men så er det godt, at man har nogle gode mennesker omkring en.

streg

Anmeldelse

Det var seriøst som da jeg var barn juleaften, da jeg fandt ud af, at ’Gilmore Girls’ blev genoptaget. Jeg talte nærmest ned til dagen, hvor jeg kunne gense de skønne piger igen. Det er virkelig en af mine yndlingsserier, så det var et stort ønske der gik i opfyldelse, at Netflix besluttede at genoptage serien. Jeg håber dog, at der kommer mere end bare de her fire afsnit.

Jeg har allerede set de nye afsnit en del gange, da jeg er helt vilde med dem. De er fordelt udover årstiderne, hvilket er meget passende, da jeg elsker alle højtiderne i løbet af året med pigerne. Jeg ser dem faktisk nærmest som veninder, som jeg har delt meget med gennem årerne, og jeg var derfor også ked af at sige farvel til dem, efter tv-serien sluttede. Rory skal lære at stå på egne ben og samtidig træde ind i de voksnes rækker i de her afsnit. Hun kæmper med en række ting, både det, at hun ikke føler sig tilstrækkelig, men også at hun ikke har fået succes endnu, på trods af at hendes fremtid virkede så lovende, da vi tog afsked med hende sidst. Men det viser også, at bare fordi man har gode karakterer og mange anbefalinger, er man ikke garanteret succes efter endt uddannelse.

Det var også virkelig skønt at gense Lorelai igen, som også går igennem noget af en udvikling i løbet af de fire afsnit. Det bedste ved det hele, er at alle ligner sig selv, og man får et gensyn med så mange af de ”gamle” karakterer, som jeg holder så meget af. Jeg er kæmpe fan, og håber bare, at det ikke er det sidste, vi har set af ’Gilmore Girls’ – jeg er i hvert fald klar på mere, især efter den nervepirrende afslutning!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *