GIVEAWAY på Rød Dronning!!!

Rød dronning

Vi holder her på De Unges Ord en ‘Rød Dronning’ giveaway, hvor 1 person har mulighed for at vinde 1 eksemplar af bogen. 

Præmien er sponseret af Gyldendal.

Du kan læse vores anmeldelse af bogen lige her:
http://www.deungesord.dk/roed-dronning-af-victoria-aveyard/

For at deltage skal du blot gøre en ting:
Skrive en kommentar herunder, hvorfor det er dig, der skal vinde ‘Rød Dronning’.
Husk at skriv dit fulde navn, så vi har mulighed for at kontakte dig, hvis det er dig, der bliver den heldige vinder.

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning fredag den 29. april kl. 12.00!

Så er vinderen trukket! Den heldige vinder blev Cecilie Birk Domino! Stort tillykke! Kontakt os venligst hurtigst muligt med din adresse, så vi kan få sendt bogen afsted til dig. Mailadressen den skal sendes til er: redaktionen@deungesord.dk

Og tusind tak til alle der deltog i konkurrencen!

“Synes godt om” os på Facebook og følg med i spændende anmeldelser og kommende konkurrencer!
Vinderen bliver også offentliggjort på vores Facebook-side.
https://www.facebook.com/deungesord

 


13 thoughts on “GIVEAWAY på Rød Dronning!!!

  1. Til skolemessen i Århus stod jeg i kø til jeres oprydning i 30 minutter, men nåede ikke at få Rød dronning med hjem. Jeg har hørt meget godt af den, så vil rigtig gerne læse den. 🙂

  2. Jeg vil gerne vinde “Rød Dronning” fordi jeg har haft lyst til at læse den i lang tid nu. Den lyder rigtig god 🙂

  3. Jeg skal finde den fænomenale gode bog fordi jeg vil give den til min aller sødeste Kusine Vinni!❤❤❤ som jeg har fået til læse bøger nu! Og hun har endda købt en lille reol til dem og har lige lånt Twiligt og er vild med den! Og vil købe alle bøgerne i serien?

  4. Jeg lånte den på engelsk på biblioteket og var vild med den, men jeg har den ikke selv. Den er virkelig god, og jeg kunne godt tænke mig den fik en permanent plads på min hylde, så jeg kan genlæse den når som helst <3

  5. Udfra anmeldelsen lyder bogen virkelig spændende og fængslende! Derudover har jeg kun hørt godt om Rød Dronning fra diverse YouTubere og bloggere, så er det ikke snart min tur til at læse den? 😉

  6. Fordi jeg elsker fantasy-bøger og længe har ledt efter en ny i samme genre! Bogen lyder vildt spændende og indeholder, hvad jeg kan læse ud fra jeres anmeldelse, en masse fede elementer som hofintriger og et alternativt univers 🙂

  7. Anmeldelsen i sig selv lyder fantastisk og eftersom jeg mangler noget nyt, spændende, og ikke mindst gribende læse stof, ville det være rart med rød dronning!

  8. Jeg mangler noget nyt og godt læsestof og efter jeres anmeldelse lyder det til at være den helt rigtige bog at starte på

  9. Jeg trænger til noget nyt at læse i. Der kommer møl ud ad min pung, efter en dobbelt barnedåb. Jeg har stadig 7 måneders barsel, så det kunne være lækkert med noget Carina-skal-læse tid, når min dreng sover. ☺

  10. Fordi det lyder som en rigtig god bog og man kan aldrig få nok af godt læsestof 😉 Så kunne det også være spændende at lære en ny forfatter at kende (y)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *