“Gør kål på kærestekilo og singlesul” af Michelle Kristensen

Gør kål på kærestekilo og singlesul

Original titel: Gør kål på kærestekilo og singlesul
Forfatter: Michelle Kristensen
Genre: Opskriftsbog
Sider: 232
Forlag: Politikens forlag
Udgivelsesdato: 28. august 2020

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret

Så fik vi lidt nyt fra Store Sonjas liv. En helt anderledes opskriftsbog/vægttabsbog. som jeg synes var spækket med humør og fede illustrationer.

streg

Resumé

Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin, og det kan nemt resultere i mange ekstrakilo. Men når man er single, kan det gå flere veje, men mange vil gerne være ekstra god ved sig selv i sådan en tid. Så hvordan kommer man tilbage til den gamle vægt, men uden at undvære de hyggelige stunder? Det får vi svaret på i Michelles nye bog, med masser opskrifter og en kostplan til 4 uger, samt en helt ny slankebogsgenre Funktionel fiktion.

Her møder vi Store Sonja, kvinden som Michelle har stykket sammen af sine bootcamperes personlighedstræk. Store Sonja har fået en kæreste. De tabte kilo kommer snigende tilbage. I fire uger følger vi parrets indsats for at ændre vaner med hjælp fra sundhedseksperten Michelle. Samtidig går hendes anden veninde i gang med at smide de kilo, hun har taget på efter at være blevet single. Metoden virker nemlig også fantastisk, når kærligheden er slut eller ikke er kommet forbi endnu.

streg

Anmeldelse

Jeg havde jo for kort tid siden mødt Store Sonja og blevet ret spændt på denne næste bog af Michelle Kristensen. Jeg er ret vild med det store univers, hun har opbygget, og jeg er en stor del af det. Jeg har selv forsøgt mig med en bootcamp, og hendes app er jeg meget glad for at bruge. Ligeledes samfundet der er inde på Facebook, som giver stor motivation for at komme i gang samt en masse inspiration, og man kan altid få svar på sine spørgsmål.

Hvem synes egentligt sådan nogle opskriftsbøger/selvhjælpsbøger er sjove at læse? Man bruger dem som udgangspunkt alene for opskrifterne. Men det synes jeg egentligt Michelle Kristensen har lavet om på med disse bøger, og hun følger især godt efter med ’Gør kål på kærestekilo og singlesul’. Hun har fået fat i det rigtige, særligt for mit vedkommende. Når man finder kæreste, så giver man nok lidt slip på kosten og kroppen, så det er meget relevant, hvad hun vil fortælle igennem Store Sonja.

Jeg var ret vild med, at vi får så meget humor ind i bogen igennem at følge Store Sonja og hendes kæreste, når de skal navigere igennem et vægttab med alle de verdens fristelser der findes, når man kommer i et forhold. Jeg kan ret godt lide de illustrationer, som vi har fået i bogen. Jeg synes, det er gået et trin op fra den første bog, og det kunne jeg rigtig godt lide. Jeg synes det passede til hele bogen og stemningen, som man får i bogen.

Så er det jo det næste, nemlig indholdet. Der er mange gentagelser i form af principperne, så hvis man har læst dette eller sat sig ind dette, kan man lette skippe over dette. Men det betyder også, at man ikke behøver at have læst hendes tidligere bøger for at kunne følge med i, hvad hendes principper gør ud på. Opskrifterne minder meget om hinanden på en eller anden måde, men så kommer der noget nyt indimellem i form af en anden version af noget, man måske har prøvet eller set før, og det gør det trygt og nemt. Der er dog også mange andre nye og spændende ting med i hendes opskrifter i denne bog.

Af opskrifter har jeg lavet de berømte skyrboller og Grøn one pot med pølsemix med linse pasta til aftensmad.

Skyrboller
Pasta

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *