“Going in style” på Blu-ray

Going in style

Original titel: Going in style
Genre: Komedie
Spilletid: 2 timer
Skuespillere: Morgan Freeman, Michael Caine og Alan Arkin
Udgivelse: 17. august 2017
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner 4

 

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg havde ikke rigtig hørt noget om ’Going in style’ på forhånd, men da jeg så traileren, syntes jeg at den havde potentiale til at være en sjov komedie.


streg

Resumé 

De tre gamle venner, Willie, Joe og Al står pludselig en dag uden pension og indtjening, mens regningerne hober sig op. Da Joe overværer et røveri i banken, får han en god idé. For at overleve og ikke miste sit hus, forsøger han at lokke sine venner med på idéen, og før de ved af det, er de i oplæring til at blive bankrøvere, så de kan nyde det sidste af deres tid på jorden.

streg

Anmeldelse 

Jeg er meget bekendt med Morgan og Michaels skuespillerevner, og synes de er nogle eminente skuespillere. Jeg nyder at se film, hvor de optræder, for de er virkelig dygtige. På trods af at der er humor til stede i filmen, hvor den langt mere underspillet, end jeg havde forestillet mig ville være tilfældet. Den handler i stedet om familie, sammenhold og gøre noget godt for de ældre.

Der er dog nogle underholdende scener indimellem, som jeg ikke kunne undgå at grine af. Men samtidig viser den også bare, hvad de ældre kæmper med i dag, og hvor vigtigt det er, at vi er der for dem, så længe vi har dem. De har knoklet det meste af deres liv for at tage sig af andre, så nu er det på tide, at der er nogen der tager sig lidt af dem.

Jeg ved ikke om det er en film, jeg kommer til at se igen, da den ikke fik mig til at føle noget specielt, andet end at den sat tankerne i gang hos mig i forhold til hvordan de ældre har det. Men skuespillet er virkelig godt, der er masser af underholdende scener og den er helt sikkert oplagt til en filmaften med familien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *