“Grænselandet” af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl

Grænselandet

Titel: Grænselandet
Forfatter: Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl
Serie: Mørkets søn
Genre: Ungdomsbog, fantasy
Udgivelsesdato: 4. juli 2016
Sidetal: 406
Forlag: Ulven og uglen

DUO stjerner 4

 

 

 

Efter den afslutning ’Mørkets søn’ gav, havde jeg meget svært ved at se, hvordan historien kunne fortsætte. Heldigvis er det nogle dygtige forfattere, der har skrevet bogen og som kunne løfte opgaven.


streg

Resumé

Destan har mistet Celina og samtidig truer hungersnød og krig hans folk. Han har nogle svære opgaver i vente som nyudnævnt hersker, hvor en ny alliance også har fået sin begyndelse. En alliance med lysets folk, som hans eget folk er utrolig skeptiske overfor. Imens er han også begyndt at rode med magi, for at se om han kan få Celina tilbage. Men kan han magte alle opgaverne og vil han være klar, hvis der opstår krig?

streg

Anmeldelse

Det er nogle virkelig lækre forsider der pryder denne serie, og jeg er helt vild med dem. Breth design er efterhånden kendt for at lave levende, farverige og spændende forsider, og det er også tilfældet med ’Grænselandet’. Jeg bliver i hvert fald lokket til at læse en bog på hvordan forsiden ser ud.

Jeg havde meget svært ved at forestille mig, hvordan historien kunne fortsætte, efter at vi mistede Celina i den forrige bog. Det viste sig, at forfatterne, Jeanette og Tina, kunne løfte opgaven, selvom den ikke fangede mig helt så meget som ’Mørkets søn’, som lige var en tand bedre.

Destan har også udviklet sig utrolig meget, men her i ’Grænselandet’ havde jeg virkelig lyst til at give ham en opsang. Han forsøger at vække Celina igen, og alle mine advarselssignaler gik med det samme i gang, men han er totalt ligeglad. Han vil bare have hende tilbage, uanset hvilke konsekvenser det kan få.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse videre på historien og finde ud af hvordan det hele ender. Selvom jeg frygtede for at læse videre i historien efter ’Mørkets søn’, så er jeg alligevel glad for at jeg gjorde det. Af samme grund kan jeg sagtens anbefale andre, der har læst ’Mørkets søn’ om at læse videre, selvom jeg ikke var helt så underholdt i ’Grænselandet’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *