“Ham” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

ham

Original titel: Him
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen

Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Sider: 308

Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 10. august 2018

duo 4½

 

 

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Elle Kennedy her og Sarina Bowen her)

Jeg har længe overvejet at læse ’Ham’, fordi jeg har hørt meget godt om den, men jeg var lidt skeptisk på, om jeg kunne læse om fyre, der har følelser for hinanden. Jeg valgte dog at give det en chance, da jeg nu har prøvet det i en anden serie, og det valg, er jeg glad for.
streg

Resumé

Jamie ved ikke, hvorfor han pludselig mistede sin bedste ven for fire år siden. Fra den ene dag til den anden dag droppede hans fandenivoldske, flabede roommate ham uden at komme med en forklaring. Godt nok udviklede deres venskab sig lidt mærkeligt mellem dem den sidste nat på hockey campen, men det skyldtes jo bare alkohol, og at de fjollede rundt.

Ryan har altid fortrudt, at han lokkede sin heteroseksuelle bedste ven ud i et væddemål, der for altid ville ændre deres venskab og overskred nogle grænser. Da han møder ham igen til det nationale college hockeymesterskab, kan han endelig undskylde for fortiden. Men samtidig bliver længslen efter ham kun endnu større og efterlader Jamie med endnu flere spørgsmål.

Da de mødes på træningscampen bliver der dog endelig mulighed for at få snakket ud.

streg

Anmeldelse

Der har været meget omtale om ’Ham’, og det var nok det, der lokkede mig til at prøve at læse den. Jeg er ellers ikke normalt til at læse bøger, hvor de to hovedpersoner er fyre, og hvor der er følelser for det samme køn, uanset om det er fyre eller piger, der har følelser for det samme køn. Men nu har jeg læst en anden bog, hvor det også var tilfældet, og det fungerede faktisk okay for mig, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at kaste mig ud i det.

Det gjorde nok også en forskel for mig, at der var tale om en forfatter, som jeg kender fra andre bøger, og hvor jeg har været vild med de andre ting, hun har skrevet. Det er dog ikke tit, at jeg læser bøger, der er skrevet af to forfattere, så man kan sige, at der var mange nye oplevelser for mig med ’Ham’. Jeg synes dog overhovedet ikke, at man lægger mærke til, at der er to, der har skrevet historien. Den hænger virkelig godt sammen!

Jeg kan godt lide bøger, hvor en sportsgren er omdrejningspunktet, og i det her tilfælde var det hockey. Det passede rigtig godt til historien, og det at vi skiftede synsvinkel mellem Jamie og Ryan gjorde, at jeg kom helt tæt på dem begge to, og de tanker der kørte rundt i hovederne på dem. Jeg kunne virkelig godt lide dem begge to, og det var hyggeligt at følge med i deres verden, og se hvordan de tacklede de følelser, der var mellem dem. Jeg glæder mig allerede til at læse videre!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *