“Held i uheld” af Kate Clayborn

Held i uheld

Originaltitel: Luck of the draw
Forfatter: Kate Clayborn
Genre: Kærlighedsroman
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Sider: 313
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. oktober 2019
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Held i uheld’ var en hyggelig læseoplevelse, som både bragte minder frem fra barndommen, men som også fik mig til at tænke over, hvordan man skal sørge for at behandle andre godt.

streg

Resumé

Da Zoe vinder i Lotto, siger hun sit job op. Hun har længe været ked af jobbet i lang tid, hvor hun skulle være en nådesløs virksomhedsadvokat. Hendes dårlige samvittighed har fyldt meget i den senere tid, og derfor beslutter hun sig for at råde bod, så godt det er muligt. Zoe er især ked af den måde, som hendes firma håndterede O’Leary familien på, da en af sønnerne i familien døde, så hun beslutter at starte der. Hun møder den reserverede Aiden O’Leary som er bror til den afdøde søn, men han har hverken brug for hendes undskyldning eller ønsker den. Hvad han derimod har brug for, er at Zoe skal spille hans forlovede…

streg

Anmeldelse

Jeg kunne virkelig godt lide Zoe. Hun vandt ret hurtigt ind på mig, fordi jeg godt kunne lide hendes personlighed og de valg, hun tager, da hun beslutter sig for at få rodet bod på fortiden. Det er både modigt og beundringsværdigt, og jeg synes, hun var så sej, at hun bare sprang ud i at få gjort noget ved sin dårlige samvittighed.

Hun er også en karakter med mange sider og meget dybde, og vi får stille og roligt lov til at lære hende at kende. Jeg kan godt lide, at hun tager nogle svære beslutninger, såsom at sige sit job op uden at vide, hvad hun så skal, og selvom hun økonomisk ikke mangler noget, er det stadig en stor beslutning at tage. Det viser dog også, at hun vil til at tage nogle gode beslutninger for sig selv, og ikke bare fokuserer på pengene, men mere på, hvad der gør hende glad ved et arbejde. Her kunne jeg især godt relatere til hende, da jeg selv har været i samme situation.

Meget af tiden befinder vi os på en lejr, og det synes jeg var virkelig hyggeligt. Det mindede mig om dengang, jeg selv var afsted på spejderlejr eller lejrskole i folkeskolen. Aidan har nemlig et ønske om at overtage den lejr, han var på som barn sammen med sin tvillingebror, hvor pengene de har fået for hans død, skal bruges til at købe den. Det eneste problem er bare, at de er fire hold om buddet, og da han føler, at hans chancer er lavere, fordi han er den eneste single, får han lokket Zoe til at spille sin forlovede, så hun kan rode bod på den måde.

Jeg kan virkelig godt lide de to første bøger i denne her serien, så jeg håber, at det fortsætter med den næste. Jeg har en idé om, hvad der kommer til at ske, men jeg er spændt på at finde ud af, om jeg har ret. Indtil videre kan jeg i hvert fald kun anbefale de her bøger, der har lidt mere dybde end andre i samme genre, og det kan jeg rigtig godt lide, da de er lidt mere avanceret.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.