“Hjertets udvalgte” og “Artens styrke” af J. R. Ward

The Black Dagger Brotherhood 6 og 7

Originaltitel: Lover Enshrined
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 400 og 372
Udgivelsesdato: 16. november 2015
Oversat af: Louise Christiansen

DUO 6 stjerner

Ligesom de foregående bøger i ’The Black Dagger Brotherhood’-serien, havde jeg høje forventninger til den næste i serien, som dog viste sig at blive udgivet over to bøger, i stedet for som en. De levede begge op til de forventninger, som jeg havde, og nu venter jeg bare med længsel på næste.

streg

Resumé

Phury har altid ofret sig for andre hele livet. Sin seneste ofring er at han har overtaget pladsen som primærhan, hvor han skal avle nye brødre og udvalgte. Samtidig har han et stort forbrug af stoffer, der til sidst for alvorlige konsekvensker.

Cormia er udvalgt, og har altid levet isoleret i De Udvalgtes Land, hvor hun har tjent Den Vise Jomfru. Da hun bliver udnævnt som Den Udvalgte til primærhannen, er hun rædselsslagen, da hun frygter det han vil gøre ved hende. Vil de til sidst finde hinanden, og kan hun leve med, at han skal være sammen med andre end hende?

streg

Anmeldelse

Jeg ved 100 procent sikkerhed, at jeg skal læse alle bøgerne i ’The Black Dagger Brotherhood’-serien, fordi hver gang jeg tager hul på en ny bog i den serie, bliver jeg så forbløffet over hvor god den er. Derfor gjorde det mig heller ikke noget, at forlaget Tellerup har valgt at dele sjette bind op i to bøger på grund af tykkelsen, fordi så ved jeg, at bøgerne holder i længere tid, og har mindre risiko for at flække i ryggen.

Der var en kort overgang, hvor der var usikkerhed omkring om serien ville blive ved med at blive oversat, og jeg er virkelig glad for at det ikke blev tilfældet. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at den næste bog bliver oversat, så jeg kan vende tilbage til denne fantastiske verden, forfatteren har fået skabt.

Disse to bøger handler om Phury og Cormia, og jeg har altid haft en masse spørgsmål angående hvorfor Phury er som han i den foregående bøger, så det var rigtig fedt at finde ud af, hvad der foregår i hovedet på ham. Jeg kan også rigtig godt lide Cormia, og sikke en forvandling hun foretager sig hen over de her bøger. Hun starter med at være genert og tilbageholdende, hvilket giver god mening, da hun befinder sig i en fremmed verden for hende, og ender med at blomstre helt op.

Skrivestilen er ligeså medrivende, som det er tilfældet i de andre. Derudover sker der en masse i disse to bøger, som ligger op til en masse i de bøger der følger efter, at jeg brænder efter at komme tilbage til denne verden. Især fordi der er kommet en masse nye ting på bordet, og endnu flere spørgsmål, som jeg meget gerne vil have besvaret.

Derfor lyder min opfordring også, at hvis du endnu ikke har givet ’The Black Dagger Brotherhood’-serien en chance, synes jeg virkelig du skulle gøre det. Bøgerne har så meget at byde på, og har samtidig en masse ting, man kan lære af. Jeg tror i hvert fald, at du vil blive ligeså glad for serien, som jeg er blevet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *