“Hold om mig” af Jennifer L. Armentrout

Hold om mig

Original titel: Stay with me
Forfatter: Jennifer L. Armentrout
Serie: Wait for you
Oversat af: Anna Bridgwater
Genre: Ungdomsroman

Forlag: Lovebooks
Sider: 557
Udgivelsesdato: 12. oktober 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret.

Så blev det tid til at jeg kunne få læst ’Hold om mig’ på dansk, og jeg nød simpelthen at dykke ned i historien igen.

streg

Resumé

Calla er 21 år, og har ikke prøvet særlig meget i hendes liv. Hun har til gengæld overværet ting i sin barndom, som et barn aldrig burde se. Hendes barndom har været præget af en ustabil mor, der nu tvinger hende til sin hjemby, for at opsøge hende, da hun har stjålet penge fra hende. Men moderen er som sunket i jorden, og det viser sig, at hun har større problemer, end Calla nogensinde kan forestille sig. Da hun møder den sexede bartender Jax, tilbyder han sin hjælp, og hun må indse, at hun ikke rigtig har andre valgmuligheder.

streg

Anmeldelse

’Hold om mig’ er blandt toppen i serien ’Wait for you’, da den bare indeholder en virkelig stærk og smertefuld historie, som gik ind og ramte mig i sjælen. Jeg føler virkelig for Calla, som vi allerede kender lidt fra den forrige bog i serien, og jeg nød gensynet med hende og hendes historie.

Calla har haft en hård opvækst præget af svigt fra begge hendes forældre og en uhyggelig ulykke fra hendes barndom. Det har givet hende ar, både på krop og sjæl, og hun er typen, der ikke bare kaster sig ud i nye ting, så derfor har hun ikke prøvet særlig meget. Jeg syntes denne del var rigtig sød af få flettet ind i historien.

Jax er en bartender lige efter min smag. Han er sexet, sjov og sød – alt på en gang. Efterhånden som man lærer ham at kende, kommer man også til at holde af ham, selvom han dog ikke altid opfører sig ordentlig. Vi møder også Avery, Cam, Teresa og Jase igen, og det var dejligt at følge op, hvordan det går med dem.

Der bliver taget mange emner op undervejs i ’Hold om mig’, og det er også nogen, der fik mig til at tænke over, hvordan min egen barndom og liv har været sammenlignet med Callas. Jeg har den største respekt for hende, og havde bare lyst til at give hende et kæmpe kram, for at hun stadig er i stand til at komme videre, på trods af hendes fortid. Hun er på en stor udvikling gennem bogen, og det var skønt at følge hende, og finde ud af, at lykken til sidst ender med at tilsmile hende.

Indtil videre ser det ikke ud til, at resten af serien i ’Wait for mig’ bliver oversat til dansk desværre. Jeg har dog allerede hele serien på engelsk, og fik også stor lyst til at læse videre på den, efter at have læst ’Hold om mig’ færdig. Er du til store kærlighedshistorier med store personligheder, er det bare med at gribe fat i denne serie!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *