“Hvis bare du var min” af Mhairi McFarlane

Hvis bare du var min

Original titel: If I never met you
Forfatter: Mhairi McFarlane
Oversat af: Anna Bridgwater
Genre: Skønlitteratur
Sider: 400
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 2. juni 2020

DUO stjerner III

 

 


Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret. 

En bog, som overraskede mig positiv, og som jeg forelskede mig i, efter jeg var kommet et godt stykke ind i den.

streg

Resumé

Lauries kæreste gennem 18 år afslutter forholdet ud af det blå. Laurie er rystet og ude af den, fordi hun forstår ikke hvorfor, og samtidig skal de se hinanden hver dag, fordi de arbejder i samme advokatfirma. Men hun finder hurtigt ud af hvorfor. Han har nemlig fundet en anden, og nu er hun gravid med hans barn. Så da Laurie bliver fanget i elevatoren med firmaet playboy åbner en mulighed for begge parter. Jamie har nemlig brug for en stabil kæreste, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en forfremmelse. Laurie vil gerne have hævn, og hvilken kunne være bedre end at vise den unge lækre mand frem foran ekskæresten. De aftaler at indlade et falsk forhold. Hvad kunne dog gå galt med det, når der er en hårfin grænse mellem at lade som om man er forelsket og rent faktisk falde for fyren?

streg

Anmeldelse

Jeg har før læst en bog af forfatteren, som jeg virkelig godt kan lide, derefter prøvede jeg med en ny bog af hendes, men den kom jeg ikke særlig langt i. Så jeg havde blandede forventninger til denne, men jeg har hørt så meget godt om hendes bøger, og bagsideteksten lød bare virkelig som en bog lige for mig. Jeg vil sige, at starten virkede en smule sløv, og jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle ind i historien, handlingen og karaktererne. Men da jeg så først var kommet et godt stykke ind i bogen, blev jeg faktisk positivt overrasket, fordi jeg et øjeblik troede, at jeg skulle kæmpe mig igennem den.

Jeg skulle lige komme ind på karaktererne, inden jeg følte at historien kom ordentligt i gang. Men da man lærer både Laurie og Jamie at kende og ser deres følsomme sider, blev jeg ret vild med dem. Jeg var ret betaget af hovedpersonen Laurie. Jeg gad virkelig godt møde hende i live. Jeg synes, hun var ret fascinerende, fordi jeg så mange forskellige sider af hende. Hun er denne badass bitch, som alligevel mangler at lære nye sider af sig selv at kende, samtidig med at hun er ret følsom og bærer på en masse i bagagen.

Jeg er slet ikke afskrækket fra at tage fat i en ny bog af Mhairi McFarlane, fordi jeg tror, man bare lige skal ind på de karakterer, som hun skaber, fordi derefter vil man se, at både personerne og handlingen i bogen indeholder mere, end hvad man lige regner med. Derfor kan jeg også anbefale ’Hvis bare du var min’, fordi det er en god romantisk historie som indeholder mere, end hvad man lige forventer.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *