“Hvis sandheden skal frem” af Sara Ejersbo

Hvis sandheden skal frem

Originaltitel: Hvis sandheden skal frem
Forfatter: Sara Ejersbo
Genre: Romance
Sider: 290
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 20. april 2021

 

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg har ventet længe på at læse ‘Hvis sandheden skal frem’, som jeg var nysgerrig på, fordi den er skrevet af en dansk forfatter og foregår hovedsageligt i Købehavn.

streg

Resumé

Der er gået fire år siden Rebecca flyttede fra København til Singapore, og i mellemtiden har hun fået styr på job, kæresten og fremtiden. Hun har også endelig glemt ham, der var grunden til hun rejste. Men Victor har ikke glemt hende, og den succesfulde iværksætter er vant til at kæmpe for at få det, han vil have. Han er parat til at gøre alt for at få Rebecca tilbage i sit liv, men er hun klar til at tilgive ham?

streg

Anmeldelse

Det var vigtigt for mig at få læst ‘Hvis sandheden skal frem’ ene og alene af den grund, at den er skrevet af en dansk forfatter og foregik i Danmark. Jeg synes i hvert fald det lød interessant, og jeg var nysgerrig på at stifte bekendtskab med Sara Ejersbo som forfatter.

Jeg havde indimellem lidt svært ved at følge Rebecca, og måske skyldtes det også, at det var små bidder om hendes fortid, vi fik serveret, så det tog lang tid før alle enderne hang sammen. Hun gør i hvert fald nogle ting, som jeg ville have gjort anderledes, men hendes følelseskaos er beskrevet så godt, at jeg næsten kunne føle det selv.

Hun er dog også kontrolfreak, som jeg selv kan være, og jeg kunne godt forstå hendes meget splittede følelser. Victor havde jeg generelt meget svært ved at blive klog på, fordi han fremstår så selvsikker, men når det så alligevel kommer til stykket, så er han ikke så sikker på sig selv.

Jeg kunne egentlig meget godt lide historien, men der var ikke så meget dybde i den. Den fungerer dog som en hyggelig sommerferiebog, da den er let at læse og det er også en hyggelig bog.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *